Η Disney ανακοινώνει την νέα της υπηρεσία! Disney+, Loki, Star Wars και Pixar

Η Disney είναι πιο επιτυχημένη κινηματογραφική εταιρία στον κόσμο, και πλέον έχει αγοράσει τα πάντα, όμως δεν της αρκεί.Το νέο streaming service της έχει απο χθές ένα επίσημο όνομα: Disney +. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, αποκάλυψε χθες το όνομα, το λογότυπο και λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της πλατφόρμας που θα είναι έτοιμη στο τέλος του 2019, όποτε και τελειώνει η σύμβαση της εταιρίας με το Netflix και θα πάρει κάθε δικό της τίτλο στην καινούρια πλατφόρμα.Όπως αποκάλυψε η υπηρεσία θα ενσωματώνει τα βασικά εμπορικά σήματα της Disney, με το περιεχόμενο να είναι χωρισμένο σε πέντε βασικούς ατομικευμένους κόμβους: Disney, Marvel, Star Wars, Pixar και National Geographic.

Επιπλέον ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας επιβεβαίωσε κάποια από τα φημολογούμενο προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα, όπως μια μίνι σειρά για τον Loki σε πλήρη συμφωνία με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel υπό την εποπτεία του ιδίου του Kevin Feige και των Marvel Studios, με κινηματογραφικό μπάτζετ, και τον Tom Hiddleston να επιστρέφει στον ρόλο, αλλά και ένα prequel του Rogue One για τον Cassian Andor με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Diego Luna.

Εκτός από το περιεχόμενο σχετικά με το Star Wars και την Marvel, υπάρχει σχεδιασμός για την σειρά High Fidelity (με πρωταγωνίστρια την Zoe Kravitz), το Mighty Ducks, καθώς και μια σειρά νέων κινουμένων σχεδίων Μπαμπούλας Α.Ε. Σαν ταινίες θα παρουσιαστούν η χριστουγεννιάτικη κωμωδία Noelle (με πρωταγωνίστρια την Anna Kendrick), ο Δον Κιχώτης σε σενάριο του Billy Ray, μια προσαρμογή του Η λαίδη και ο αλήτης κ.α. Επιπλέον η ταινία Captain Marvel θα είναι η πρώτη ταινία που θα ανέβει μετά την κινηματογραφική της προβολή μονο στην εν λόγω υπηρεσία. Αν και περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τον Απρίλιο , όλα δείχνουν πως η Disney δεν φοβάται να επενδύσει για να μην απειλήσει κανένας την πρωτοκαθεδρία της σε κανένα μέσο, ο χρόνος όμως θα δείξει τον νικητή.

Το επίσημο site της υπηρεσίας: https://preview.disneyplus.com/gr/