Οι πιο αναμενόμενες ταινίες του 2018-part 2!

(c) ScreenRad

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε τι να περιμένουμε από τις μεγάλες εταιρίες παραγωγής για το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν εκπλήξεις αλλά ας δούμε επιλεκτικά τις ταινίες που αναμένετε να μονοπωλήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2018!

 

Mission: Impossible 6 – Ιούλιος

 

Το έκτο κεφάλαιο των επικίνδυνων αποστολών, με τον Tom Cruise στον ρόλο που τον ανέδειξε.

Ξενοδοχείο για Tέρατα 3 – Ιούλιος

 

Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα

The Darkest Minds – Σεπτέμβριος

 

Ακόμα μια μεταφορά σειράς βιβλίων στον κινηματογράφο! Μετά απο μια επιδημία που σκοτώνει το 98% των παιδιών στην Αμερική το 2% που επιβιώνει από υπερφυσικές δυνάμεις και συγκεντρώνεται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.Ένα 16χρονό κορίτσι το σκαει και ακολουθεί μια ομάδα εφήβων που καταδιώκονται απο την κυβέρνηση

Venom – Οκτώβριος

 

(c) ScreenRad

Ο αντίπαλος του Spiderman παίρνει την δική του ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy. Μαζί του η Michelle Williams.

 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Νοέμβριος

 

(c) ScreenRad

H επόμενη ταινία των Φανταστικών Πλασμάτων που διαδραματίζεται στον ευρύτερο κόσμο του Χάρι Πότερ. O Grindelwald έχει δραπετεύσει και προσπαθεί να ξεκινήσει μια επανάσταση για την υποταγή των Μαγκλ.

 

X-Men: Dark Phoenix – Νοέμβριος

 

(c) EW

Στο “Dark Phoenix” θα δούμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο 1992 – γύρω στα 10 χρόνια μετά το “X-Men: Apocalypse”. Η ομάδα μεταλλαγμένων είναι τώρα εθνικοί ήρωες, με τον Charles Xavier (James McAvoy) να βρίσκεται στο εξώφυλλο του Time Magazine και να το έχει πάρει λίγο πάνω του. Ο Xavier δίνει στην ομάδα όλο και πιο επικίνδυνες αποστολές, με αποκορύφωμα μια αποστολή διάσωσης στο διάστημα η οποία “στραβώνει”, και κατά τη διάρκεια της μια ηλιακή έκλαμψη ξυπνά την σκοτεινή πλευρά της Jean Grey , δηλαδή την Phoenix.

 

Aquaman – Δεκέμβριος

 

Ο δημοφιλέστερος ήρωας του βυθού μετά από τον Μπομπ Σφουγγαράκη παίρνει το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη. Μισός άνθρωπος, μισός Ατλάντιος, ο Άρθουρ Κέρι είναι ένας ξένος που δε νοιώθει άνετα ούτε στην επιφάνεια της Γης ούτε κάτω από το νερο

 

Spider-Man: Into the Spider-Verse – Δεκέμβριος

 

Το Spider-Man: Into the Spider-Verse συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Spider-Verse όπου περισσότεροι από έναν μπορεί να φορούν τη μάσκα.

Mary Poppins Returns – Δεκέμβριος

 

Στο Λονδίνο της Μεγάλης Ύφεσης, οι ενήλικες Τζέιν και Μάικλ Μπανκς -και τα τρία παιδιά του Μάικλ- δέχονται την επίσκεψη της Μέρι Πόππινς, έπειτα από μία προσωπική απώλεια.Με τα μαγικά της και τον φίλο της Τζακ θα φέρουν την χαρά και το θαύμα που λείπει απο την οικογένεια.

Διαβάστε το πρώτο μέρος για τις αναμενόμενες ταινίες του πρώτου εξαμήνου εδώ.