Οι πιο αναμενόμενες ταινίες του 2020-part 1!

Τ2019, μια χρονιά που έφερε το “τέλος” πολλών μυθικών ιστοριών, βρίσκεται ήδη στο τέλος του και μαζί του και η δεκαετία των 10’s. Το 2020 ο κινηματογραφικός κόσμος επιχειρεί νέες αρχές, παλιές ιστορίες αλλά και επαναφορές αγαπημένων κλασσικών ηρώων, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην μάχη του box office. Ας δούμε λοιπόν τι αναμένουμε για πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους!

Dolittle- Ιανουάριος

Ο Robert Downey Jr. αναλαμβάνει τον ρόλο του Doctor Dolittle σε μια νέα προσαρμογή της γνωστής ιστορίας.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)- Φεβρουάριος

Μετά από τα γεγονότα του Suicide Squad, η Harley Quinn επιστρέφει, παρατάει τον Joker και παίρνει την ζωή της στα χέρια της.

A Quiet Place Part II- Μάρτιος

Ο John Krasinski γράφει και σκηνοθετεί τη συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας του 2018, με την Emily Blunt να επιστέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Mulan- Μάρτιος

H ιστορία της Mulan γίνεται live-action από την Disney και ο πασίγνωστος κινεζικός μύθος επιστρέφει.

The New Mutants- Απρίλιος

Μετά από αναβολή σε αναβολή, φαίνεται πως μάλλον οι έφηβοι μεταλλαγμένοι υπερήρωες θα μπορέσουν να βρουν μια θέση στο κινηματογραφικό σύμπαν.

No Time To Die- Απρίλιος

Ο Daniel Craig επιστρέφει για τελευταία φορά στον ρόλο του θρυλικού James Bond.

Black Widow- Μάιος

H πρώτη ταινία της Marvel, που θα ξεκινήσει η Φάση 4, είναι αφιερωμένη στην Avenger Natasha Romanoff της Scarlett Johansson.

Barbie- Μάιος

Όταν η Barbie εκδιώκεται από τη “Barbieland” επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και πρέπει να επιβιώσει στον πραγματικό κόσμο…. Με την Greta Gerwig να σκηνοθετεί, να συνυπογράφει το σενάριο με τον Noah Baumbach και την Margot Robbie να πρωταγωνιστεί..περιμένουμε πολλά.

Fast & Furious 9- Μάιος

Δεν χρειάζονται καν συστάσεις, είναι η ταινία νούμερο 9!

Artemis Fowl- Μάιος

Ο Kenneth Branagh σκηνοθετεί αυτή την προσαρμογή της σειράς φανταστικών βιβλίων, η οποία επικεντρώνεται σε ένα παιδί που απαγάγει μια νεράιδα, με την ελπίδα να την ανταλλάξει με τον πατέρα του.

Wonder Woman 1984- Ιούνιος

Η Wonder Woman επιστέφει στα 80’s πιο εντυπωσιακή ενδυματολογικά από ποτέ.

Top Gun: Maverick- Ιούνιος

Μια συνέχεια του Top Gun μετά από 31 χρόνια! Δεν είναι γνωστά πολλά για την ταινία, εκτός από ότι ο Tom Cruise επιστρέφει.

Ακολουθεί το part 2 εδώ

Πες μας την άποψη σου..