Η Angelina Jolie στον ρόλο της Μαρία Κάλλας!

Η Angelina Jolie θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Pablo Larraín, μια βιογραφική ταινία για τη διάσημη τραγουδίστρια της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Με τίτλο «Maria», η ταινία «αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, όπως την ξαναέζησε και την ξαναφαντάστηκε κατά τις τελευταίες μέρες της στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970».

«Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, είναι ένα μακροχρόνιο όνειρό μου», είπε ο Larraín. «Το να μπορώ να το κάνω με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, αποτελεί μία μαγευτική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο.”

Το σενάριο της ταινίας είναι του Steven Knight (“Spencer”, “Peaky Blinders”, “Eastern Promises”) και η παραγωγή των Juan de Dios Larraín για την Fabula Pictures, Lorenzo Mieli για την The Apartment Pictures, a Fremantle Company και Jonas Dornbach για την Komlizen Film. .

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση. Ο Pablo Larraín είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις μαζί του περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας, και μάλιστα με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο», είπε η Τζολί.

Οι δύο προηγούμενες βιογραφικές ταινίες του Larraín, η περσινή «Spencer», με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana, και η «Jackie» του 2016, με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman ως Jacqueline Kennedy Onassis, χάρισαν αρκετές υποψηφιότητες βραβείων στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού και στις δύο πρωταγωνιστικές κυρίες. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έλαβε επίσης υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για το Χιλιανό ιστορικό δράμα του 2012, «Όχι».

Πηγή

Πες μας την άποψη σου..