Κριτική Σειράς: Alchemy of Souls

Σε μια φανταστική χώρα της Ασίας, στοιχεία της δραματουργίας της Ασίας αλλά και της Δύσης συνδυάζονται σε ένα παραμύθι με εκλεκτούς, κακούς και μαγικά αστέρια.

Αρχικά, μπορούμε να πούμε ότι η παραγωγή είναι εντυπωσιακά προσεγμένη και πολύχρωμη. Η ιστορία, αν και προβλέψιμη, κυλάει σωστά. Βέβαια χάνει τον ρυθμό της χτίζοντας χαρακτήρες που τελικά δεν προσφέρουν τίποτα στην ιστορία, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό κακό όλων αυτών των ιστοριών που δημιουργούν προσδοκίες.

Μια πανίσχυρη μάγισσα στο σώμα μιας τυφλής γυναίκας γνωρίζει έναν άντρα από μια σημαντική οικογένεια που χρειάζεται τη βοήθειά της για να αλλάξει το πεπρωμένο του.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Lee Jae-wook είναι ένας χαρισματικός χαρακτήρας, αρκετά διαφορετικός από τους συνήθεις “εκλεκτούς”. Ξέρει τι θέλει και ξέρει και πώς να το επιτύχει. Αντίθετα, η συμπρωταγωνίστρια του, που δεν καταλαβαίνουμε από πού ξεκινάει και πού θέλει να καταλήξει, αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση και η σειρά δεν εξηγεί ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει εκεί πέρα.

Το Alchemy of Souls (Αλχημεία των Ψυχών) είναι ένα περίπλοκο σήριαλ με μια ιδιαίτερα απλή ιστορία στην πραγματικότητα. Ένα κλασσικό παραμύθι ντυμένο με οπτικά εφέ, μάγους και χιούμορ.

Σκηνοθεσία: Park Joon Hwa

Πρωταγωνιστούν: Lee Jae-wook, Jung So-min, Hwang Min-hyun

Στην πλατφόρμα του Netflix

Πες μας την άποψη σου..