Κριτική Σειράς : The Mandalorian: Season 3

Η 3η σεζόν του The Mandalorian είναι ασυνεπής και επιβαρύνεται από πάρα πολλές πλοκές, οι οποίες  προσπαθούν να συνδέσουν τη σειρά με το ευρύτερο σύμπαν του Star Wars. Παραμένει όμως ενδιαφέρουσα και καλοφτιαγμένη.

Τα ταξίδια του Mandalorian συνεχίζονται. Κάποτε ήταν ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων…Ο Din Djarin ενώθηκε ξανά με τον Grogu. Εν τω μεταξύ, το New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από την σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με τους παλιούς συμμάχους του και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς αυτός και ο Grogu συνεχίζουν να ταξιδεύουν μαζί.

Αντί να είναι μια σειρά ανθολογίας που εξερευνά την κουλτούρα των Mandalorian, η τρίτη σεζόν είναι ένας συνδυασμός διαστημικής όπερας και επεισοδικών περιπετειών, χάνοντας το αρχικό γουέστερν ύφος της. Εγκαταλείπει, δηλαδή, το αρχικό θέμα και τόνο της, τη σχέση ενός κυνηγού επικηρυγμένων με τον υιοθετημένο γιο του, και επικεντρώνει τα περισσότερα επεισόδια στις φιλοδοξίες της Bo-Katan και στο Darksaber, στηρίζοντας τα πάντα σε σκηνές δράσης και εντυπωσιακά γραφικά….με τον Γκρόγκου να παραμένει απλά ένας συναισθηματικός πυρήνας και μια χαριτωμένη παρένθεση.

Η Katee Sackhoff στον ρόλο της Bo-Katan Kryze
Η Katee Sackhoff στον ρόλο της Bo-Katan Kryze

Το κυρίως πρόβλημα είναι πως σαν σεζόν δεν μπορεί να σταθεί σωστά μόνη της, καθώς κύριος στόχος της είναι να αποτελέσει βάση για το στήσιμο ατελείωτων συνεχειών και spinoffs. Ωστόσο, τα δύο τελευταία επεισόδια είναι εξαιρετικά, ανεβάζοντας τη δράση σε θεαματικά επίπεδα και δημιουργώντας, μάλιστα, έναν τρόπο για να επιστρέψει η σειρά στη φόρμα που την έκανε δημοφιλή.

 

Πρωταγωνιστούν: Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow και Giancarlo Esposito.

Πες μας την άποψη σου..