Κριτική Ταινίας :‎ Free Guy

Το Free Guy του Shawn Levy είναι μια εφευρετική, δυναμική και συγκινητική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας. Ένα αυθεντικό blockbuster με ανατρεπτικό σενάριο και εντυπωσιακό καστ.

Ένας ταμίας τράπεζας που ανακαλύπτει πως στην πραγματικότητα είναι ένας εφεδρικός παίκτης ενός open-world video game, αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας, μιας ιστορίας που θα ξαναγράψει ο ίδιος.

Πρόκειται για μια συνήθη περιπέτεια που αφορά έναν ιδεαλιστικό χαρακτήρα σε έναν κυνικό κόσμο, χωρίς να πέφτει εύκολα στις παγίδες που πέφτουν οι ταινίες του είδους. Είναι ένα μείγμα δράσης, κωμωδίας και συναισθήματος, το οποίο δημιουργεί έναν όμορφο και διασκεδαστικό κόσμο, κατανοώντας ταυτόχρονα ότι τα διαδικτυακά παιχνίδια μπορεί να είναι ένας απίστευτα τοξικός χώρος, όπου οι άνθρωποι αισθάνονται ελεύθεροι να είναι ο χειρότερος εαυτός τους, και επιβραβεύονται για αυτό

Ο Ryan Reynolds κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να είναι μια ασταμάτητη πηγή γέλιου, όπως και ο Taika Waititi. Η Jodie Comer έχει έναν εξαιρετικό ρόλο στον όποιο και ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Γενικότερα, είναι μια ταινία η οποία, αν και περνάει μερικά εξαιρετικά μηνύματα, έχει ως κύριο στόχο να διασκεδάσεις.. και αυτό το καταφέρνει.

Το Free Guy του Shawn Levy είναι μια εξαιρετικά διασκεδαστική, χαοτική και γεμάτη ενέργεια, έξυπνα κατασκευασμένη υπερπαραγωγή.

Σκηνοθεσία: Shawn Levy

Πρωταγωνιστούν: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Joe Keery και Taika Waititi

Πες μας την άποψη σου..