Κριτική Ταινίας : Army of the Dead

Το Army of the Dead του Zack Snyder είμαι μια διασκεδαστική και εντυπωσιακή ταινία ζόμπι που ποτέ δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ σοβαρά.

Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το υπέρτατο ρίσκο και διεισδύει στην απαγορευμένη ζώνη, για τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Σκοπός της ταινίας είναι η καθαρή ψυχαγωγία, και ο Zack Snyder υπογράφει αυτή την αδύναμη αφηγηματικά, αλλά το λιγότερο εντυπωσιακή περιπέτεια. Με μια νευρική, στιλιζαρισμένη και βίαια σκηνοθεσία το Army of the Dead είναι γρήγορο, υπερβολικό και δεν έχει καμιά σχέση με τον ρεαλισμό και την κομψότητα, αλλά ούτε προσπαθεί ποτέ να κινηθεί σε αυτά αυτά τα πλαίσια. Τα οπτικά εφέ και η παλέτα χρωμάτων του προσδίδουν όμως ένα ιδιαίτερο στιλ, ενώ οι χαρακτήρες της είναι ευχάριστοι αν και προβλέψιμοι. Το καστ είναι συμπαγές στο σύνολο του, με τον Dave Bautista να ταιριάζει ταιριάζει στον χαρακτήρα που υποδύεται και τον Omari Hardwick να συμβάλει στις κωμικές σκηνές εξαιρετικά.

Το Army of the Dead του Zack Snyder είναι μια εύκολη ταινία, χωρίς έμφαση στις λεπτομέρειες άλλα με σταθερή και συνειδητά ανόητη αφήγηση.

 

Σκηνοθεσία:Zack Snyder

Πρωταγωνιστούν: Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Garret Dillahunt, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer

Στην πλατφόρμα του Netflix 

Πες μας την άποψη σου..