Κριτική Ταινίας : Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών) των John Daley και Jonathan Goldstein είναι μια συναρπαστική και απολαυστική περιπέτεια φαντασίας που μένει πιστή στο πνεύμα του παιχνιδιού που την ενέπνευσε.

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Μια διασκεδαστική ταινία φαντασίας που προσφέρει έναν υπέροχο συνδυασμό χιούμορ και δράσης. Αν και η ιστορία είναι κάπως προβλέψιμη, το σενάριο έχει καλό ρυθμό και η ιστορία είναι καλά ειπωμένη, καθιστώντας την μια ευχάριστη εμπειρία. Η πλοκή είναι σχετικά απλή. Ουσιαστικά, η ταινία αγκαλιάζει το ήθος, τον μύθο, ακόμη και τη δομή ενός παιχνιδιού και, το κάνει αρκετά καλά στην μεγάλη οθόνη. Η οικοδόμηση του φανταστικού αυτού κόσμου είναι εντυπωσιακή και οι σκηνές δράσης συναρπαστικές.

Έχει ένα χαρισματικό καστ, το οποίο έχει ένα τόσο καλό κωμικό timing που εξυψώνει τον κάπως μέτριο διάλογο και χιούμορ. Ξεχωρίζουν ο εξαιρετικός εκκεντρικός χαρακτήρας του Hugh Grant και ο επικεφαλής του καστ, Chris Pine. Η χημεία μεταξύ των ηθοποιών είναι συγκλονιστική, ιδιαίτερα μεταξύ του Chris Pine και της Rodriguez.

Αν και προβλέψιμο σε κάποια σημεία, το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών) των John Daley και Jonathan Goldstein είναι μια ακίνδυνη, διασκεδαστική περιπέτεια.

Σκηνοθεσία: John Daley, Jonathan Goldstein

Πρωταγωνιστούν: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Jason Wong, Daisy Head, Justice Smith

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..