Κριτική Ταινίας : F9

Το F9 (Fast & Furious 9: Μαχητές των Δρόμων) του Justin Lin είναι μια προβλέψιμη αλλά γρήγορη και διασκεδαστική ταινία, που προσθέτει ένα ακόμα επεισόδιο στο γνωστό franchise.

Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Το Fast 9 στερείται λογικής (ναι, ακόμη και με τα πρότυπα αυτού του franchise) αλλά είναι εκρηκτικό και διασκεδαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η πλοκή της ταινίας είναι απλοϊκή και ταυτόχρονα πολύ περίπλοκη, προσπαθώντας να συνδυάσει τον συναισθηματισμό και μια επιτηδευμένη σοβαρότητα με σκηνές δράσης και κάποιες τάσεις αυτογνωσίας.

Η έλλειψη συναισθηματικής κορύφωσης όμως, μετά από τόση προσπάθεια για μια κάποια ανάπτυξη των χαρακτήρων, και το προβλέψιμο σενάριο την κάνει να χάνει την δυναμική της. Το cast αποτελείται από τους γνωστούς πρωταγωνιστές και guest άλλων σπουδαίων ηθοποιών, όμως οι χαρακτήρες και ειδικά οι κακοί είναι αρκετά αδύναμοι.

Το F9 (Fast & Furious 9: Μαχητές των Δρόμων) του Justin Lin είναι μια μη ρεαλιστική έκρηξη δράσης, με ασταθή τόνο και ροή, αλλά πολύχρωμη και όμορφη.

Σκηνοθεσία:Justin Lin

Πρωταγωνιστούν:Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Michael Rooker, Helen Mirren, Kurt Russell, και Charlize Theron.

Στους θερινούς κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..