Κριτική ταινίας : Fall Guy (Ο Κασκαντέρ)

Ο σκηνοθέτης David Leitch εμπλουτίζει το Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) με το χαρακτηριστικό του στιλ, προσφέροντας μια ταινία γεμάτη αδρεναλίνη και στιγμές γέλιου.

Είναι ένας κασκαντέρ, και όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασης μας. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

Το The Fall Guy είναι ένα ταξίδι μέσα από τη λάμψη και τη γοητεία του Χόλιγουντ, συνδυάζοντας δράση, χιούμορ και ρομαντισμό, με φόντο την κινηματογραφική βιομηχανία. Σε σκηνοθεσία του David Leitch, γνωστού για το Deadpool και το Bullet Train, η ταινία ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, προσφέροντας μια διασκεδαστική εμπειρία.

Ο Ryan Gosling ξεχωρίζει ως Colt Seavers, ένας κασκαντέρ που εμπλέκεται σε έναν μπερδεμένο ιστό συνωμοσίας και ρομαντισμού γύρω από έναν εξαφανισμένο κινηματογραφικό σταρ. Η χημεία μεταξύ του Gosling και της Emily Blunt προσδίδει βάθος στους χαρακτήρες τους.

Αν και το “The Fall Guy” σκοντάφτει στην εκτέλεση του μερικές φορές, ιδιαίτερα προς το τέλος, η ακατάστατη προσέγγισή του προσθέτει στην κωμική του γοητεία. Αγκαλιάζοντας τον παραλογισμό της, η ταινία προσφέρει γέλιο, ενώ εξυμνεί τους αφανείς ήρωες του κινηματογράφου – τους κασκαντέρ.

Συνοψίζοντας, το Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) του David Leitch  είναι μια διασκεδαστική ταινία που προσφέρει μια νέα προοπτική στο είδος της κωμωδίας δράσης. Αν και δεν είναι άψογη, είναι μια αξιόλογη κινηματογραφική εμπειρία. Ένα μείγμα χιούμορ, ρομαντισμού και αδρεναλίνης, και μια υπενθύμιση της μαγείας που συμβαίνει πίσω από την μεγάλη οθόνη.

Σκηνοθεσία: David Leitch

Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Winston Duke, Emily Blunt, Hannah Waddingham, Teresa Palmer, Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..