Κριτική Ταινίας : Hypnotic

Το Hypnotic (Υπνωτιστές) του Robert Rodriguez είναι μια ταινία που αποτυχαίνει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες της.

Αποφασισμένος να βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Ντάνι Ρουρκ βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά γεγονότων, ενώ παράλληλα ερευνά μια σειρά από ληστείες τραπεζών. Θα φτάσει να αμφισβητήσει τα πιστεύω του και όσα γνωρίζει μέχρι τώρα για τα πάντα και τους πάντες στον κόσμο του.

Είναι μια ταινία που αφήνει τον θεατή μπερδεμένο και ανικανοποίητο. Η πλοκή δεν έχει βάθος και απλά δεν καταφέρνει να εξερευνήσει πλήρως τα ενδιαφέροντα στοιχεία της. Παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά και στερείται πρωτοτυπίας. Παρά τα ελαττώματά της όμως, καταφέρνει να διατηρήσει κάποιο επίπεδο ενδιαφέροντος και να παραμείνει μια αξιοπρεπής ταινία μυστηρίου.

Το επίπεδο των ερμηνειών, εκτός από αυτές των Ben Affleck και της Alice Braga, είναι απλά μέτριο, συμβάλλοντας στη συνολική μετριότητα της ταινίας. Γενικότερα, το Hypnotic είχε τη δυνατότητα να είναι μια εξαιρετική ταινία με cool concept και ταλαντούχο καστ. Ωστόσο, στην εκτέλεση του υπολείπεται, αφήνοντάς το ως μια χαμένη ευκαιρία.

Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez

Πρωταγωνιστούν: Ben Affleck, Alice Braga, JD Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, William Fichtner, Hala Finley

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..