Κριτική Ταινίας : Jurassic World Dominion

Το Jurassic World Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία) του Colin Trevorrow είναι ένα συνονθύλευμα ακατάστατης νοσταλγίας και θεάματος.

Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

Το Jurassic World Dominion είναι γεμάτο με μερικές πολύ εντυπωσιακές στιγμές, αλλά η ιστορία είναι γενική και επαναλαμβανόμενη. Ουσιαστικά, η ταινία μοιάζει σαν να αποτελείται από κομμάτια που έχουν στόχο να εντυπωσιάσουν. Φαίνεται όμως, να μην δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο πως συνδέθηκαν.

Το καστ είναι καλό, στα πλαίσια που αυτό του επιτρέπεται. Για ακόμα μια ταινία δεινοσαύρων, το μέρος με τους δεινόσαυρους είναι υπέροχο και ως συνήθως, το μέρος με τους ανθρώπους δεν είναι. Η επαναφορά του αρχικού καστ γίνεται ξεκάθαρα για λόγους νοσταλγίας και οι κωμικές στιγμές του Jeff Goldblum ξεχωρίζουν και πάλι.

Το Jurassic World Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία) του Colin Trevorrow είναι μια προσπάθεια να ξαναειπωθεί η κουρασμένη φόρμουλα του franchise.

Σκηνοθεσία: Colin Trevorrow

Πρωταγωνιστούν: Dichen Lachman, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern, Daniella Pineda, Omar Sy, Campbell Scott, Justice Smith, BD Wong

Στους κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..