Κριτική Ταινίας : Love Again

Το Love Again (Αγάπη, Ξανά) του Jim Strouse είναι μια ρομαντική κωμωδία που ακολουθεί κλασικά μοτίβα.

Η Mira πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της και εκτονώνεται με ρομαντικά μηνύματα που στέλνει στον παλιό του αριθμό. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι αυτός ο αριθμός ανήκει πια στον δημοσιογράφο Rob, που συγκινείται από την ειλικρίνεια σε αυτά τα όμορφα κι εξομολογητικά μηνύματα. Όταν ο Rob αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για τη Celine Dion, ζητάει τη βοήθειά της θρυλικής σταρ προκειμένου να βρει έναν τρόπο να συναντήσει τη Mira από κοντά… και να της κλέψει την καρδιά.

Το Love Again ανήκει στην κατηγορία των προβλέψιμων rom-com. Ακολουθεί τη γνώριμη φόρμουλα, στερείται εκπλήξεων και έτσι, παρά το γοητευτικό καστ και τις περιστασιακές χιουμοριστικές στιγμές του, βασίζεται σε κλισέ που το κάνουν να αποτυγχάνει να αφήσει έστω και μια μικρή, διαφορετική αίσθηση απο τις άλλες ταινίες του είδους.

Ωστόσο, για εκείνους που απολαμβάνουν τις ταινίες αυτού του είδους, παρά τα ελαττώματά της καταφέρνει να ψυχαγωγήσει και να δημιουργήσει στιγμές μαγείας και ρομαντισμού. Βέβαια, το εξωφρενικό πλαίσιο της ιστορίας, καθιστά δύσκολο το να πιστέψει κανείς στην αφήγηση. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει στην ταινία είναι η μουσική, με τα τραγούδια της Celine Dion να αποτελούν το αποκορύφωμα μιας κατά τα άλλα συνηθισμένης κινηματογραφικής εμπειρίας.

Με προβλέψιμες ανατροπές στην πλοκή του, το Love Again (Αγάπη, Ξανά) του Jim Strouse είναι απλά ακόμα μια ρομαντική κωμωδία

Σκηνοθεσία: Jim Strouse

Πρωταγωνιστούν: Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Russell Tovey, Celia Imrie, Celine Dion, Lydia West

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..