Κριτική ταινίας : My Big Fat Greek Wedding 3

Το My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος αλά Ελληνικά 3) της Nia Vardalos προσφέρει ένα γνώριμο μείγμα γλυκανάλατου χιούμορ και προβλέψιμης πλοκής, με φόντο το σκηνικό της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτριας, Νία Βαρντάλος, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο από αγάπη, αναποδιές και ανατροπές!

Εξυπηρετεί τον σκοπό της ως μια ανάλαφρη, τυποποιημένη κωμωδία που προσφέρει απόδραση για μερικές ώρες.

Οι χαρακτήρες είναι υπερβολικά στερεότυποι, τυπικό των ρομαντικών κομεντί, αλλά και αυτών των ταινιών που παρουσιάζουν μια ρομαντική και παλιά  Ελλάδα, μέσα απο τα μάτια των Ελληνοαμερικανών. Η απουσία του Gus, του πατριάρχη των προηγούμενων ταινιών, είναι αισθητή, και η ταινία μοιάζει βιαστική και ασύνδετη μερικές φορές.

Συνολικά, το My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος αλά Ελληνικά 3) της Nia Vardalos έχει μια δόση feel-good αίσθησης που μπορεί να εκτιμηθεί, και δρα ως μια υπενθύμιση της “γοητείας” της οικογένειας Πορτοκάλος και των πολιτιστικών ιδιορρυθμιών της.

Πρωταγωνιστούν: Nia Vardalos, Stephanie Nur, John Corbett, Andrea Martin, Elena Kampouris, Lainie Kazan, Joey Fatone, Louis Mandylor

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..