Κριτική Ταινίας : Outside the Wire

Το Outside the Wire (Φονική Ζώνη) του Mikael Hafström είναι ένα μείγμα καλών σκηνών δράσης, εντυπωσιακών εφέ sci-fi και ενός πραγματικά απογοητευτικού σεναρίου.

Στο κοντινό μέλλον, ο πιλότος ενός drone υποχρεώνεται να πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη και να συνεργαστεί με ένα μυστικό ανδροειδές, για να σταματήσει μια πυρηνική επίθεση.

Το Netflix επενδύει συχνά σε αυτό το είδος ταινιών- μια γενική ταινία δράσης που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των θεατών, οι οποίοι απλά θέλουν να δουν μια ταινία με εντυπωσιακές σκηνές ώστε να περάσουν την ώρα τους. Αυτό ακριβώς είναι και το Outside the Wire. Μια αρκετά βαρετή, και κάπως δύσκολη με την εισαγωγή πολλών χαρακτήρων ταινία, με αντιφατική και συγκεχυμένη πλοκή. Ορισμένα θέματα της ταινίας, όπως η τεχνολογική πρόοδος και η ηθική της, είναι ενδιαφέροντα, αλλά δεν αξιοποιούνται αρκετά. Η σκηνοθεσία, όπως και η δράση, είναι αξιοπρεπής και σε γενικές γραμμές διασκεδαστική.

Ο Anthony Mackie είναι αρκετά χαρισματικός, αλλά ουσιαστικά υποδύεται ένα Android, που εξ ορισμού σημαίνει ότι είναι ένας αρκετά επιφανειακός και μη συμπαθής χαρακτήρας. Ο συμπρωταγωνιστής του, Damson Idris, δίνει και αυτός μια καλή ερμηνεία, στα πλαίσια ενός σεναρίου που δεν αναπτύσσει ποτέ τους χαρακτήρες του.

Το Outside the Wire (Φονική Ζώνη) του Mikael Hafström είναι μία φουτουριστική και δυστοπική περιπέτεια φαντασίας, η οποία πέφτει θύμα μια περίπλοκης αφήγησης.

Σκηνοθεσία: Mikael Hafström

Πρωταγωνιστούν: Anthony Mackie, Damson Idris, Pilou Asbaek, Emily Beecham, Michael Kelly, Kristina Tonteri-Young, Bobby Lockwood

Στην πλατφόρμα του NETFLIX.

Πες μας την άποψη σου..