Κριτική Ταινίας : Scream VI

Το Scream VI των Tyler Gillett και Matt Bettinelli είναι μια αναζωογονητική ταινία για το franchise, η οποία, αν και είναι κάπως προβλέψιμη, κάνει το κοινό ανυπόμονο για περισσότερα.

Οι επιζήσαντες της προηγούμενης ταινίας, οι αδερφές Σαμάνθα και Τάρα Κάρπεντερ και τα δίδυμα Τσαντ και Μίντι Μικς, εγκαταλείπουν το Γούντσμπορο αφήνοντας πίσω ό,τι έζησαν, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους στη Νέα Υόρκη. Γρήγορα, όμως, ο εφιάλτης θα ζωντανέψει ξανά όταν ένας νέος δολοφόνος Ghostface αρχίζει να σκοτώνει.

Η ταινία εξερευνά νέους τρόπους για να “βασανίσει” τους πρωταγωνιστές, ακολουθώντας όμως το ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες ταινίες του franchise. Ένα κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποιεί ικανοποιητικά το χιούμορ για να μπερδέψει το κοινό σχετικά με την ταυτότητα των δολοφόνων, όπως και στις προηγούμενες ταινίες. Έχει τη σωστή δόση βίας αλλά, απλά ίσως θα έπρεπε να είναι κάπως πιο δημιουργική.

Σε κάθε περίπτωση, παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες δολοφονίες του franchise, με τις Melissa Barrera και Jenna Ortega να ξεχωρίζουν. Ωστόσο, οι τέσσερις βασικοί χαρακτήρες των προηγούμενων ταινιών εξακολουθούν να έχουν εκπληκτική χημεία, με την Courteney Cox να προσφέρει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ταινίας.

Το Scream VI των Tyler Gillett και Matt Bettinelli είναι ένας ικανοποιητικός συνδυασμός τρόμου και κωμωδίας, με ξεχωριστές ερμηνείες και πολύ fan service.

Σκηνοθεσία: Tyler Gillett και Matt Bettinelli

Πρωταγωνιστούν: Jenna Ortega, Mason Gooding, Melissa Barrera, Courteney Cox, Jasmin Savoy Brown, Hayden Panettiere, Devyn Nekoda, Josh Segarra, Tony Revolori

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..