Κριτική Ταινίας : The Gray Man

To The Gray Man των Anthony Russo & Joe Russo μοιάζει σαν ένα rip-off του Μποντ, με πνευματώδεις διαλόγους, εντυπωσιακές σκηνές δράσης, αλλά χωρίς πραγματική συνοχή.

Ο “Gray Man” είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι, γνωστός και ως “Σιέρα Σιξ”. Ο Τζέντρι, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι . Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν, πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει.

To Gray Man έχει μια συναρπαστική αφήγηση με μερικές πραγματικά υπέροχες σεκάνς δράσης και ένα πολύ εντυπωσιακό καστ, ωστόσο δεν μοιάζει αρκετά συμπαγές. Είναι σαν όλα τα συστατικά να είναι εκεί, αλλά να λείπει η κόλλα…ή το χρώμα της ταινίας. Παρόλο που όλα μοιάζουν εντυπωσιακά, καταλαβαίνεις ότι βλέπεις μια ταινία που φτιάχτηκε με “κουτάκια” επιτυχίας και καμιά διάθεση για την δημιουργία μιας ιστορίας.

Ο Ryan Gosling είναι ένας αυθεντικός πρωταγωνιστής στον ρόλο του και τόσο αυτός όσο και οι συμπρωταγωνιστές του, Ana de Armas και Chris Evans, φαίνεται να το διασκεδάζουν πολύ.

To The Gray Man των Anthony Russo & Joe Russo είναι μια γοητευτική, άλλα άχρωμη κατασκοπευτική ταινία.

Σκηνοθεσία: Anthony Russo & Joe Russo

Πρωταγωνιστούν: Ana de Armas, Jessica Henwick, Ryan Gosling, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Robert Kazinsky, Wagner Moura, Julia Butters, Chris Evans

Στους κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..