Κριτική Ταινίας : The Lost City

Το The Lost City (Η Χαμένη Πόλη) των Aaron Nee & Adam Nee είναι διασκεδαστική περιπέτεια, με ξεκάθαρη πλοκή και χωρίς ιδιαίτερο βάθος.

Η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν , ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντάς». Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η Λορέτα θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο, ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της.

Η ταινία μοιάζει να φέρνει κάτι από τις προβλέψιμες ρομαντικές κομεντί του παρελθόντος σε μια ακόμα πιο αφελή και σύγχρονη μορφή. Το σενάριο, αν και ακατάστατο, είναι γρήγορο και αστείο και σε συνδυασμό με την πολύχρωμη, έως καρτουνίστικη εικόνα της, προσφέρει το απαραίτητο υπόβαθρο σε μια ταινία που δεν βασίζεται τόσο στα μηνύματα ή στην ιστορία της, αλλά στην χημεία των πρωταγωνιστών της και στο εύκολο χιούμορ.

Ο Channing Tatum και η Sandra Bullock φαίνεται να καταλαβαίνουν από την αρχή τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και με την εξαιρετική χημεία τους, “κουβαλάνε” την ταινία. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο κακός της ιστορίας, Daniel Radcliffe, δεν είναι ξεκαρδιστικός ή πως ο μικρός ρόλος του Brad Pitt δεν κλέβει την παράσταση σε κάθε σκηνή που εμφανίζεται. Η ταινία αποτελεί μια παρέλαση από “σταρ” οι οποίοι απλά είναι καλοί στην απεικόνιση χαρακτήρων που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το The Lost City (Η Χαμένη Πόλη) των Aaron Nee & Adam Nee είναι μια κλασική ρομαντική περιπέτεια, με ανόητη πλοκή.

Σκηνοθεσία: Aaron Nee & Adam Nee

Πρωταγωνιστούν: Sandra Bullock, Brad Pitt, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Patti Harrison, Raymond Lee, Thomas Forbes-Johnson

Πες μας την άποψη σου..