Κριτική Ταινίας : Wheel of Fortune and Fantasy

Το Wheel of Fortune and Fantasy (Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας) του Ryûsuke Hamaguchi είναι μια ανθολογία τριών αθόρυβων, αλλά συγκινητικών ταινιών μικρού μήκους.

Ένα αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο, ένα αποτυχημένο σχέδιο αποπλάνησης και μια συνάντηση που προκύπτει από μια παρεξήγηση. Μια ταινία χωρισμένη σε τρία μέρη που απεικονίζει τρεις διαφορετικούς γυναικείους χαρακτήρες καθώς έρχονται αντιμέτωπες με τις επιλογές τους και τα σφάλματα τους.

Μια μικρής κλίμακας ταινία, η οποία δίνει βαρύτητα στο συναίσθημα με τρεις ιστορίες που, φαινομενικά, δεν έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους πέρα από τους χαζούς λόγους για τους όποιους καταστρέφονται οι ανθρώπινες σχέσεις. Εξαιρετικά σκηνοθετημένες και οι τρεις και βαθιά ανθρώπινες, με ελκυστικές ανατροπές, παραμένουν διασκεδαστικές καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας.

Το Wheel of Fortune and Fantasy (Ιστορίες της Τύχης και της Φαντασίας) του Ryûsuke Hamaguchi αποτελείται από τρεις εξίσου δραματικές ιστορίες που ισορροπούν επιδέξια μεταξύ χιούμορ και δράματος.

Σκηνοθεσία: Ryûsuke Hamaguchi

Πρωταγωνιστούν: Kotone Furukawa, Ayumu Nakajima, Hyunri, Kiyohiko Shibukawa, Katsuki Mori, Shouma Kai, Fusako Urabe Aoba καιKawai

Πες μας την άποψη σου..