Νέα Trailer : All the Money in the World και Red Sparrow

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα trailer δύο εκ των πιο αναμενόμενων ταινιών. Το trailer του All the Money in the World σε σκηνοθεσία του Ridley Scott και το trailer του Red Sparrow με την Jennifer Lawrence, η οποία συνεργάζεται και πάλι με τον σκηνοθέτη των Hunger Games, Francis Lawrence.

Ο Scott παρουσιάζει τη δεύτερη ταινία του για το 2017, η οποία είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία, με τους Michelle Williams και Kevin Spacey να κλέβουν την παράσταση. Η Jennifer Lawrence απο την άλλη, επιστρέφει με έναν ακόμα δυναμικό κεντρικό γυναικείο ρόλο, έτοιμη να κλέψει της εντυπώσεις!

 

 

To All the Money in the World ακολουθεί την απαγωγή του 16χρονου John Paul Getty III (Charlie Plummer) και την απεγνωσμένη προσπάθεια της αφιερωμένης μητέρας του Gail (Michelle Williams) να πείσει τον δισεκατομμυριούχο παππού του (Kevin Spacey) να πληρώσει τα λύτρα. Όταν ο Getty Sr. αρνείται, η Gail προσπαθεί να τον μεταπείσει καθώς οι απαγωγείς του γιου της γίνονται όλο και πιο ασταθής και βίαιοι. Με τη ζωή του γιου της να κινδυνεύει, η Gail και ο σύμβουλος του Getty (Mark Wahlberg) γίνονται σύμμαχοι στον αγώνα ενάντια στον χρόνο που τελικά αποκαλύπτει την αληθινή και μόνιμη αξία της αγάπης έναντι των χρημάτων

Σκηνοθεσία: Ridley Scott

Πρωταγωνιστούν: Michelle Williams, Kevin Spacey, Mark Wahlberg, Romain Duris και Timothy Hutton

Στους Κινηματογράφους τον Δεκέμβριο

 

Η Dominika Egorova είναι πολλά πράγματα.

Μια αφοσιωμένη κόρη αποφάσισε να προστατεύσει τη μητέρα της με κάθε κόστος.

Μια prima μπαλαρίνα, της οποίας η ένταση έφερε το σώμα και το μυαλό της στο απόλυτο όριο.

Μια master της σαγήνης και της χειραγώγησης

Όταν υποφέρει από τραυματισμό στην καριέρα της, η Dominika και η μητέρα της αντιμετωπίζουν ένα ζοφερό και αβέβαιο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πείθετε να γίνει το νεότερος μέλος στο Sparrow School, μια μυστική υπηρεσία πληροφοριών που εκπαιδεύει εξαιρετικούς νέους σαν αυτήν να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους ως όπλα. Αφού ξεπερνά τη διεστραμμένη και σαδιστική διαδικασία της κατάρτισης, αποφοιτά ως το πιο επικίνδυνο Σπουργίτι που το πρόγραμμα έχει δημιουργήσει ποτέ. Η Dominika πρέπει τώρα να ζήσει ως το πρόσωπο που ήταν με την δύναμη πουν πλέον φέρει, με τη δική της ζωή και όσων φροντίζει για να διακινδυνεύσουν, συμπεριλαμβανομένου ενός αμερικανικού πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει ότι είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να εμπιστευτεί.

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence

Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker και Jeremy Irons

Στους Κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2018

Πες μας την άποψη σου..