Νέο trailer για τους “Passengers”

Με τη βοήθεια του γνωστού συγκροτήματος Imagine Dragons, η Sony Pictures προσπαθεί να δώσει μια άλλη εικόνα στην πολυαναμενόμενη Sci-fi ταινία Passengers, στην οποία πρωταγωνιστούν τα λατρεμένα παιδιά της Αμερικής και του box-office, Jennifer Lawrence και Chris Pratt.

To νέο trailer μας δίνει μια γεύση από την ιστορία αγάπης που θα μας παρουσιάσει ο Νορβηγός σκηνοθέτης Morten Tyldum, ο οποίος στο παρελθόν έχει εντυπωσιάσει με ταινίες όπως το “Παιχνίδι της μίμησης”. Αν και όλα δείχνουν μια ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό των δυο δημοφιλών πρωταγωνιστών, ο ανταγωνισμός για το box-office των Χριστουγέννων αναμένεται μεγάλος.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:
Η Jennifer Lawrence και ο Chris Pratt είναι δύο απο τους επιβάτες ενός διαστημοπλοίου με σκοπό τη μεταφορά τους σε έναν άλλο πλανήτη για μια νέα ζωή. Το ταξίδι παίρνει μια θανάσιμη τροπή όταν, μυστηριωδώς, ξυπνούν απο την νάρκη τους 90 χρόνια πριν φτάσουν στον προορισμό τους. Καθώς ο Jim και η Aurora προσπαθούν να ξετυλίξουν το μυστήριο πίσω από αυτή την δυσλειτουργία, αρχίζουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον, και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την έντονη έλξη ανάμεσα τους … που απειλείται από την επικείμενη κατάρρευση του διαστημοπλοίου και την ανακάλυψη της αλήθειας πίσω από τους λόγους για τους οποίους ξύπνησαν.

Πες μας την άποψη σου..