Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV!

Ολοκληρώθηκαν έπειτα από 2 μήνες τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» . Η νέα σεζόν, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», θα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στον κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Παράλληλα, δεκατρείς σειρές κάνουν πρεμιέρα τον Ιούνιο στην COSMOTE TV. Στις πρεμιέρες του μήνα συμπεριλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, ο 3ος κύκλος της μεταφυσικής σειράς θρίλερ Evil του βραβευμένου συγγραφικού διδύμου, Μισέλ & Ρόμπερτ Κίνγκ, το πολυαναμενόμενο Tom Swift, βασισμένο στην ομώνυμη λογοτεχνική σειρά που έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, τα νέα επεισόδια της τρίτης πιο δημοφιλούς γαλλικής σειράς όλων των εποχών, H.I.P., και η αστυνομική σειρά του BBCSherwood.

 

Πες μας την άποψη σου..