Πολυσυμπαντική αταξία: Το τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν του Loki είναι εδώ!

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Loki στη δεύτερη σεζόν του υπόσχεται μια περιπέτεια γεμάτη δράση σε ένα πολυσυμπαντικό τοπίο.

Ο Tom Hiddleston επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως  Θεός της Αταξίας, μαζί με τον Owen Wilson ως Mobius, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τα επακόλουθα της αυθόρμητης πράξης της Sylvie (Sophia Di Martino) να σκοτώσει He Who Remains στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν. Με το πολυσύμπαν να βρίσκεται σε χάος, οι δυο τους λαμβάνουν βοήθεια από τον Ke Huy Quan, τον βραβευμένο με Όσκαρ πρωταγωνιστή της ταινίας, Everything Everywhere All at Once, ο οποίος υποδύεται έναν αρχειοφύλακα της Αρχής Χρονικών Μεταβολών.

Το τρέιλερ της 2ης σεζόν προσφέρει μια γεύση από τη συναρπαστική καταδίωξη της Sylvie σε όλο το πολυσύμπαν, ενώ μια νέα απειλή εμφανίζεται με τη μορφή του Kang the Conqueror, τον οποίο ενσαρκώνει ο Jonathan Majors. Καθώς το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel προχωρά στη Φάση 5, το πολυσυμπαντικό τόξο εντείνεται, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για δύο νέες ταινίες των Εκδικητών – τη Δυναστεία του Kang και τους Μυστικούς Πολέμους.

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Jonathan Majors επιστρέφει ως Victor Timely, μια παραλλαγή του He Who Remains, ειδικά δεδομένων των προηγούμενων νομικών προβλημάτων του. Παραμένει ενδιαφέρον να δούμε πώς η 2η σεζόν θα διαμορφώσει το μέλλον που έχει σχεδιάσει η Marvel, επηρεασμένη πλέον σε μεγάλο βαθμό από τον χαρακτήρα του Kang.

Όλο το καστ της πρώτης σεζόν επιστρέφει, με οκτώ χαρακτήρες του MCU να έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα εμφανιστούν, όπως η Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, η Tara Strong ως Miss Minutes και ο Eugene Cordero ως Casey/Hunter K-5E. Με το θέμα των πολυσύμπαντων στον πυρήνα της, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν περισσότεροι χαρακτήρες της Marvel ή παραλλαγές αυτών, εμπλουτίζοντας περαιτέρω την ιστορία.

Οι θαυμαστές μπορούν να σημειώσουν στα ημερολόγιά τους την 6η Οκτωβρίου 2023, καθώς η 2η σεζόν του Loki κάνει πρεμιέρα στο Disney+, υποσχόμενη ένα συναρπαστικό ταξίδι στο πολυσύμπαν της Marvel.

Πες μας την άποψη σου..