Το μέλλον είναι εδώ, με το πρώτο teaser του Blade Runner 2049!

Το πρώτο teaser του πολυαναμενόμενου Blade Runner 2049 δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του EW πριν από λίγο. Αρκετά χρόνια μετά το 1982, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο Blade Runner, ο Harrison Ford επιστρέφει στον ρόλο του Rick Deckard. Μαζί του, ο Ryan Gosling, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Denis Villeneuve, ο οποίος εντυπωσίασε φέτος με το Arrival.

Η πρώτη εντύπωση από το teaser είναι ιδιαίτερα καλή. Ομιχλώδεις δρόμοι και σιλουέτες δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σκηνικό. Το κιτρινωπό τοπίο και οι θολές εικόνες αποτίουν φόρο τιμής στην πρώτη ταινία, ενώ κάνουν το “μέλλον” να μοιάζει ζοφερό.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: “Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος Blade Runner, ο υπαστυνόμος K (Ryan Gosling), ξεθάβει ένα μυστικό που έχει τη δυνατότητα να βυθίσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία στο χάος. H ανακάλυψη του Κ τον οδηγεί σε μια προσπάθεια να βρει τον Rick Deckard (Harrison Ford), έναν πρώην Blade Runner της αστυνομίας που έχει εξαφανιστεί εδώ και 30 χρόνια.”

Το Blade Runner 2049 αναμένεται τον Οκτώβριο του 2017.

 

Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve

Σενάριο: Michael Green και Hampton Fancher

Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Harrison Ford, Mackenzie Davis, Jared Leto, Dave Bautista, Carla Juri, Barkhad Abdi και Robin Wright.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Πες μας την άποψη σου..