Το πρώτο trailer της Μούμιας θυμίζει κάτι από Επικίνδυνες Αποστολές

Πριν από λίγες μέρες, ένα μικρό teaser ήρθε να μας προϊδεάσει για την επιστροφή της επικής Μούμιας. Το τρέιλερ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, από το πρώτο του λεπτό θυμίζει κάτι από ταινίες δράσης, όπως οι Επικίνδυνες Αποστολές! Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Tom Cruise, δίνει ακόμα μια φορά το ιδιαίτερο στίγμα του, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε αν βλέπουμε τη Μούμια ή ακόμα ένα τρέιλερ της συνέχειας της ταινίας στην οποία ο ηθοποιός έχει το βασικό ρόλο εδώ και είκοσι χρόνια.

Ο σκηνοθέτης της σειράς και ιθύνων νους πίσω από το νέο σύμπαν τεράτων που ετοιμάζει η Universal, Alex Kurtzman, σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν θέλει να κάνει ακόμα μια ταινία με πολλούς πρωταγωνιστές, όπως αυτές του σύμπαντος της DC, αλλά να χτίσει αργά και μεθοδικά το νέο του σύμπαν. Αυτός είναι ο λόγος που η ταινία μας εισάγει και νέους χαρακτήρες, όπως αυτόν που υποδύεται ο Russell Crowe, τον εμβληματικό Mr Dr. Henry Jekyll, ως μέλος  μιας  ομάδας με την ονομασία Prodigy.

Η Μούμια δεν αποτελεί μια ταινία τρόμου αλλά μια ταινία δράσης με τέρατα και το πρώτο της τρέιλερ μας αφήνει με την απορία για το ποιος πραγματικά είναι η Μούμια. Εκείνη ή ο αιώνια νέος Tom Cruise o οποίος εδώ και τριάντα χρονιά και δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Πες μας την άποψη σου..