Τrailer : Deadpool 2

20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το επερχόμενο sequel της ταινίας Deadpool, με τον ευφάνταστο τίτλο Deadpool 2. Μετά την αναπάντεχη επιτυχία του αθυρόστομου και εκκεντρικού κόκκινου ήρωα, ο Wade Wilson (Deadpool) του Ryan Reynolds επιστρέφει και θα έρθει αντιμέτωπος με τον Cable, ρόλο που έχει αναλάβει ο Josh Brolin, υπό την σκηνοθεσία του David Leitch (Atomic Blonde). Το trailer είναι τόσο αστείο όσο και σουρεαλιστικό θα περίμενε κανείς από την ταινία. Η επίσημη σύνοψη αναφέρει :

Αφού επέζησε μια σχεδόν μοιραία βομβιστική επίθεση, ένας παραμορφωμένος σεφ καφετέριας (Wade Wilson) αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν του Mayberry, μαθαίνοντας επίσης να αντιμετωπίζει την χαμένη αίσθηση της γεύσης του. Προσπαθώντας να ξανακερδίσει την χαρά για ζωή, καθώς και έναν πυκνωτή ροής, ο Wade πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με νίντζα, τον yakuza και ένα πακέτο σεξουαλικά επιθετικών κίναιδων, καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει τη σημασία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης, βρίσκοντας μια νέα γεύση για περιπέτεια και κερδίζοντας τον πολυπόθητο τίτλο του καλύτερου εραστής του κόσμου.

 

 

Σκηνοθεσία: David Leitch

Πρωταγωνιστούν: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy και Stefan Kapičić

Στους κινηματογράφους τον Μάιο

Πες μας την άποψη σου..