Τrailer : First Man

Ο σκηνοθέτης Damien Chazelle και ο πρωταγωνιστής Ryan Gosling του La La Land, επιστρέφουν μετά την τεράστια επιτυχία με το First Man, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη μέρος της ζωής του Neil Armstrong, του πρώτου Αμερικανού που πάτησε στην σελήνη. Η επίσημη σύνοψη αναφέρει.

Σε συνέχεια των έξι βραβείων Όσκαρ που κέρδισαν με το La La Land, ο οσκαρούχος σκηνοθέτης Damien Chazelle και ο πρωταγωνιστής Ryan Gosling συνεργάζονται ξανά για την ταινία First Man των Universal Pictures, την καθηλωτική ιστορία της αποστολής της NASA με σκοπό ένας άνθρωπος να προσγειωθεί στο φεγγάρι, εστιάζοντας στον Neil Armstrong και τα έτη 1961-1969.  Συναισθηματική, σε πρώτο πρόσωπο, βασισμένη στο βιβλίο του James R. Hansen, η ταινία θα διερευνήσει τις θυσίες και το κόστος τόσο για τον Armstrong και το έθνος – μιας από τις πιο επικίνδυνες αποστολές στην ιστορία.

 

 

Σκηνοθεσία: Damien Chazelle

Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, Kyle Chandler, Patrick Fugit, Ciaran Hinds, Ethan Embry, Shea Whigham, Corey Stoll και Pablo Schreiber

Στους κινηματογράφους στις 12 Οκτωβρίου 2018!

Πες μας την άποψη σου..