Οι πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024-part 2!

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε τις ταινίες που έχουν ως ημερομηνία κυκλοφορίας το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ας δούμε και τι να περιμένουμε για το δεύτερο εξάμηνο του 2024…

Despicable Me 4 – 3 Ιούλιου

Δύο χρόνια μετά την τελευταία ταινία του franchise, το spin-off Minions: The Rise of Gru, το Despicable Me επιστρέφει, αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς το παρόν σχετικά με το σε τι μπελάδες θα μπλέξουν ο Gru και τα Minions αυτή τη φορά.

Deadpool 3 – 26 Ιούλιου

Η πρώτη ταινία Deadpool από τότε που η Disney αγόρασε τη Fox θα είναι σίγουρα αναμενόμενη, καθώς το franchise με επικεφαλής τον Ryan Reynolds είναι γνωστό για το R-rated χιούμορ του. Το πώς αυτό θα ταιριάξει με τον ξεκάθαρα PG-13 τόνο του MCU είναι ένα μυστήριο, όπως και το πώς και γιατί ο Jackman θα επιστρέψει ως Wolverine, μετά το αναγνωρισμένο κύκνειο άσμα που ήταν το Logan.

Borderlands – 9 Αυγούστου

Το καστ περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Kevin Hart και ο Jack Black, ενώ το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Craig Mazin, ο οποίος βοήθησε πρόσφατα να γίνει επιτυχία ένα άλλο αναγνωρισμένο franchise βιντεοπαιχνιδιών, το The Last of Us.

Alien Ταινία Χωρίς Τίτλο – 16 Αυγούστου

Η νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του Don’t Breathe, Fede Álvarez, η οποία θα ακολουθήσει “μια ομάδα νέων ανθρώπων σε έναν μακρινό κόσμο, οι οποίοι βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν”.

Kraven the Hunter – 30 Αυγούστου

Ο κλασικός κακός του Spidey κάνει επιτέλους το άλμα στη μεγάλη οθόνη. Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο J.C. Chandor (All Is Lost, Triple Frontier), με τον Aaron Taylor-Johnson (που υποδύθηκε τον Pietro Maximoff/Quicksilver στο Avengers: Age of Ultron) να υποδύεται τον χαρακτήρα.

Beetlejuice 2 – 6 Σεπτεμβρίου

Ο Τιμ Μπάρτον ξανασυνεργάζεται με τον Μάικλ Κίτον επιστρέφοντας σε έναν από τους πρώτους εμβληματικούς χαρακτήρες του σε αυτή τη συνέχεια του Beetlejuice του 1988.

Transformers One – 13 Σεπτεμβρίου

Το franchise των Transformers επιστρέφει στις ρίζες του με ένα prequel κινουμένων σχεδίων, το οποίο εξερευνά την προέλευση του κόσμου Cybertron, της πατρίδας των ομώνυμων ρομπότ, και την αντιπαλότητα μεταξύ του Optimus Prime και του Megatron.

Joker: Folie à Deux – 4 Οκτωβρίου

Η ταινία Joker: Folie à Deux αποτελεί τη συνέχεια του Joker του Todd Phillips, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Joaquin Phoenix. Στο σίκουελ αυτό θα γνωρίσουμε την Harley Quinn, την ερωτική σύντροφο του Joker, την οποία θα υποδυθεί η Lady Gaga. Η ταινία αναμένεται να μας χαρίσει ένα μουσικό θέαμα, εμπνευσμένο από τις μεγάλες ταινίες της χρυσής εποχής, όπως το Singin’ in the Rain. Η μάχη των κλόουν ξεκινά…

Venom 3 – 9 Νοεμβρίου

Ο Tom Hardy επιστρέφει σε αυτό το τρίτο μέρος του franchise του αντιήρωα που μοιάζει με τον Σπάιντερμαν, με επίκεντρο έναν δημοσιογράφο από το Σαν Φρανσίσκο που έχει καταληφθεί από έναν εξωγήινο συμβιωτή.

Gladiator 2 – 22 Νοεμβρίου

Μετά από περίπου είκοσι χρόνια αναμονής, οι φαν της ταινίας Gladiator θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Gladiator 2. Η ταινία αυτή αναμένεται απο το κοινό, παρόλο που δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες για την πλοκή της. Ο Paul Mescal θα αναλάβει τον ρόλο που είχε παίξει ο Russell Crowe, ενώ στο καστ θα συμπεριληφθούν επίσης οι Denzel Washington, Djimon Hounsou, Pedro Pascal και Derek Jacobi. Αναμένουμε με αγωνία αυτή την επική ταινία!

Wicked Part 1 – 27 Νοεμβριου

Το θρυλικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, το οποίο αφηγείται την ιστορία της κακιάς μάγισσας του West από μια διαφορετική οπτική γωνία, θα γίνει κινηματογραφική μεταφορά σε δύο μέρη.

The Karate Kid – 13 Δεκεμβρίου

Η δημοφιλής σειρά του Netflix Cobra Kai βοήθησε να διατηρηθεί η εμβληματική σειρά πολεμικών τεχνών της δεκαετίας του ’80 ζωντανή στη συνείδηση του κόσμου και, το 2024, η Sony μας ξανασυστήνει τις θρυλικές ταινίες.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim – 13 Δεκεμβρίου

Ένα animated prequel που ακολουθεί τα κατορθώματα του Helm Hammerhand, του θρυλικού βασιλιά του Rohan, πατρίδα των ιππέων που είναι γνωστοί ως Rohirrim και έπαιξαν μεγάλο ρόλο στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι.

Mufasa: The Lion King – 20 Δεκεμβρίου

Το “live-action” Lion King αποκτά ένα prequel, το οποίο θα εξερευνήσει την ιστορία του πατέρα του Simba, Mufasa.

Nosferatu – 25 Δεκεμβρίου

Αυτό το ριμέικ της ομώνυμης κλασικής ταινίας βρικολάκων του 1922 φαίνεται να ακολουθεί παρόμοια πλοκή, με επίκεντρο μια νεαρή γυναίκα και τον βρικόλακα που είναι ξετρελαμένος μαζί της.

Πες μας την άποψη σου..