Το Tenet, το Wonder Woman 1984 αλλά και το Matrix 4 αλλάζουν ημερομηνίες κυκλοφορίας!

Κορονοϊού συνέχεια.. Η Warner Bros. αλλά και άλλες εταιρίες, ανακοίνωσαν μια σειρά αλλαγών στις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών τους, ανάμεσα σε αυτές και οι πολυαναμενόμενες Tenet του Christofer Nolan και το δεύτερο κεφάλαιο της Wonder Woman με τον τίτλο Wonder Woman 1984  οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν άμεσα μέσα στο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το στούντιο, η πρεμιέρα του Tenet θα μεταφερθεί από τις 17 Ιουλίου στις 31 Ιουλίου, ενώ το Wonder Woman 1984 θα μετακινηθεί από τις 14 Αυγούστου στις 2 Οκτωβρίου. Αυτή θα είναι η δεύτερη αλλαγή για την ταινία της Patty Jenkins, η οποία αρχικά αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου .

Μια ακόμα αλλαγή που ανακοινώθηκε από την Warner Bros. αφορά την ταινία Matrix 4, η όποια μεταφέρει την ημερομηνία κυκλοφορίας της σχεδόν ένα χρόνο, από τις 21 Μαΐου 2021 στην 1η Απριλίου 2022. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από το εάν η παραγωγή μπορεί να συνεχιστεί με ασφάλεια, καθώς το Matrix είναι μια από τις πολλές ταινίες που έπρεπε να σταματήσει την παραγωγή της λόγω του κορονοϊού.

Άλλες αλλαγές: Το The Witches του Robert Zemeckis αφαιρείται από το ημερολόγιο προς το παρόν (είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου 2020) και το Tom & Jerry μετακινείται από τις 23 Δεκεμβρίου 2020 στις 21 Μαΐου 2021.

Godzilla vs. Kong

Παράλληλα, η Legendary μετακίνησε την επική μάχη των Godzilla vs. Kong από τον Νοέμβριο του 2020 στις 21 Μαΐου 2021.

(Πηγή)

 

Πες μας την άποψη σου..