Ένας Λάνιστερ στους Avengers!

Σύμφωνα με το Variety, ο Peter Dinklage, γνωστός και ως Tyrion Lannister από την πολυβραβευμένη σειρά Game of Thrones, βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν ρόλο κλειδί στην επερχόμενη ταινία Avengers: Infinity War.

Η ταινία αναμένεται να είναι η ναυαρχίδα του σύμπαντος της Marvel και θα έχει δύο μέρη. Πάρα το γεγονός ότι ο ρόλος του δεν είναι ακόμα γνωστός, ο Dinklage αναφέρεται ότι έχει ρόλο και στις δύο ταινίες. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα και θα συμμετάσχουν όλα τα μεγάλα ονόματα της Marvel, όπως οι Robert Downey Jr. , Chris Evans, Chris Pratt και Benedict Cumberbatch. Αυτός δεν είναι ο πρώτος ρόλος του αγαπημένου ηθοποιού σε ταινία κόμικ, καθώς έχει συμμετάσχει και στο X-Men: Days of Future Past μαζί με τους Michael Fassbender και Jennifer Lawrence.

Σε ένα ακόμη καλό νέο για τον πρωταγωνιστή του Game Of Thrones, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα λάβει μέρος στην κριτική επιτροπή του φεστιβάλ του Sundance, μαζί με τους Patton Oswalt, Larry Wilmore και Gael Garcia Bernal. To φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 29 του ίδιου μήνα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Αμερικής.

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματάνε για τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones, με τις αδερφές Stark, Sophie Turner και Maisie Williams να είναι μέρος των X-Men και να ετοιμάζονται για τα γυρίσματα των ταινιών τους X-Men: Supernova και New Mutants, αντίστοιχα, την άνοιξη, ενώ η Emilia Clarke θα έχει έναν ρόλο στο σύμπαν του Star Wars, με τη συμμετοχή της στην ταινία Han Solo.

Πες μας την άποψη σου..