Κριτική Ταινίας : 65

Το 65 των Scott Beck και Bryan Woods είναι κατώτερο των προσδοκιών, με αδιάφορους χαρακτήρες και μια άτσαλη ιστορία.

Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mils (Adam Driver) ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι εγκλωβισμένος στη Γη… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Έχοντας μόνο μια ευκαιρία να διασωθούν, ο Mils και ακόμη μια επιζήσασα, η Koa (Ariana Greenbalt), πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης.

Η ταινία 65 αφηγείται την ιστορία ενός βετεράνου και μιας νεαρής κοπέλας, οι οποίοι βρίσκονται αποκλεισμένοι στην Κρητιδική περίοδο με δεινόσαυρους. Παρά τη φιλόδοξη και συναρπαστική υπόθεση, η ταινία απλά αποτυγχάνει. Η δράση είναι επαναλαμβανόμενη και στερείται δημιουργικότητας, ενώ τα οπτικά εφέ, αν και είναι τεχνικά καλά, δεν εντυπωσιάζουν όπως θα έπρεπε σε μια τέτοια ταινία.

Ουσιαστικά, μοιάζει σαν οι δημιουργοί να επέλεξαν όλα τα σωστά συστατικά για να δημιουργήσουν, αν όχι μια καλή ταινία, τουλάχιστον κάτι διασκεδαστικό, και να τα σπατάλησαν σε περιττά jump scares και κακές λήψεις, ενώ η ανάπτυξη των χαρακτήρων είναι ελάχιστη. Ακόμα και για τον χαρακτήρα του Adam Driver, που δίνει ως συνήθως μια καλή ερμηνεία, η ταινία δεν καταφέρνει να εξερευνήσει πλήρως την ιστορία του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον χαρακτήρα της Chloe Coleman που δεν αναπτύσσεται σεναριακά, με την ίδια ωστόσο να είναι αρκετά καλή ερμηνευτικά.

Το 65 των Scott Beck και Bryan Woods αποτυγχάνει να αξιοποιήσει της δυνατότητες του, πέφτοντας θύμα της εύκολης εικόνας και του μπερδεμένου σεναρίου.

Σκηνοθεσία: Scott Beck και Bryan Woods

Πρωταγωνιστούν: Chloe Coleman, Adam Driver, Ariana Greenblatt, Nika King

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..