Κριτική Ταινίας : Deadly Illusions

Το Deadly Illusions (Μοιραίες Ψευδαισθήσεις) της Anna Elizabeth James είναι μια ανεπαρκής και αλαζονική διασταύρωση θρίλερ με fan-fic.

Όταν μια συγγραφέας μπεστ σέλερ που βρίσκεται σε δημιουργικό αδιέξοδο προσλαμβάνει μια νταντά για τα παιδιά της, τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας θολώνουν.

Η καινούρια ταινία του Netflix μάλλον βγήκε για να αντικαταστήσει το 365 μέρες, συνδυάζοντας μια πλοκή που ίσως να είχε ενδιαφέρον με ένα άλλο σενάριο και σκηνοθεσία, με μια ερωτική ιστορία βγαλμένη από φαντασιώσεις. Με άλλα λόγια, δημιουργήθηκε απλά για να έχει αρκετές προβολές, με καμία διάθεση καλλιτεχνίας. Οι ανατροπές και οι εντάσεις μοιάζουν εξαναγκασμένες, για να μπορεί να συνεχιστεί κάπως η ροή, ενώ όλα έρχονται και δένουν με την κακή εικόνα και μοντάζ.

Μέσα σε όλο αυτό όμως, η ταινία σαν σύνολο είναι ειλικρινής καθώς δεν προσπαθεί να υποδυθεί κάτι άλλο. Οι ερμηνείες εντάσσονται πλήρως στο συνολικό επίπεδό της, εξάλλου κανείς χαρακτήρας δεν εξελίσσεται στα πλαίσια της ιστορίας.

Το Deadly Illusions (Μοιραίες Ψευδαισθήσεις) της Anna Elizabeth James είναι μια συνηθισμένη ταινία, κακώς δοσμένη και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πέραν από φτηνές συγκινήσεις.

 

Σκηνοθεσία: Anna Elizabeth James

Πρωταγωνιστούν: Kristin Davis, Dermot Mulroney, Shanola Hampton, Lora Martinez-Cunningham, Greer Grammer, Grayson Berry, Marie Wagenman

Στην πλατφόρμα του NETFLIX.

Πες μας την άποψη σου..