Κριτική Ταινίας : Kate

To Kate του Cedric Nicolas-Troyan είναι μια προβλέψιμη, αλλά διασκεδαστική ταινία δράσης, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από anime.

Όταν τη δηλητηριάζουν στην τελική αποστολή της, μια αδίστακτη εκτελέστρια που βρίσκεται σε δουλειά στο Τόκιο έχει 24 ώρες για να πάρει εκδίκηση.

Κάθε καρέ της ταινίας αποτυπώνει μια κομψή απεικόνιση της νυχτερινής ζωής του Τόκιο, σαν ένα όνειρο από νέον, τόσο πολύ που ίσως το στιλ αποτελεί εμπόδιο στην αφήγηση της ταινίας. Η πλοκή είναι αρκετά απλή και προβλέψιμη, όμως οι σκηνές δράσης είναι γρήγορες, καλά χορογραφημένες και αρκετά ρεαλιστικές.

Ο Jun Kunimira δίνει μια εκπληκτική και συναισθηματική ερμηνεία, όμως αυτή που ξεχωρίζει στο καστ είναι η Mary Elizabeth Winstead με τα νευρικά και κομψά ακροβατικά της.

To Kate του Cedric Nicolas-Troyan είναι μια ταινία με ιδιαίτερη αισθητική που δεν επαναπροσδιορίζει το είδος, άλλα έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν μια ταινία δράσης διασκεδαστική.

Σκηνοθεσία: Cedric Nicolas-Troyan

Πρωταγωνιστούν: Mary Elizabeth Winstead, Miku Martineau, Woody Harrelson, Tadanobu Asano, Michiel Huisman, Miyavi, και Jun Kunimura.

Στην πλατφόρμα του Netflix

Πες μας την άποψη σου..