Κριτική Ταινίας : Ticket to Paradise

Το Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο) του Ol Parker είναι μια διασκεδαστική ρομαντική κωμωδία με γεύση από παλιά.

Οι Julia Roberts και George Clooney, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στον ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Αυθεντικό romcom με αίσθηση 00ς, έχει τα προβλήματα του, αλλά παραμένει διασκεδαστικό. Με μια απλή σκηνοθεσία και ένα σενάριο γεμάτο κλισέ απλά για να εξυπηρετούνται οι χαρακτήρες, προσφέρει αυτό ακριβώς που αναμένεις από μια ταινία που ως μόνο σκοπό έχει την καθαρή ψυχαγωγία.

Οι βετεράνοι πλέον σε ταινίες του είδους πρωταγωνιστές (George Clooney και Julia Roberts) έχουν πολλή χημεία και είναι εξαιρετικοί σε αυτό το πλαίσιο. Εξυπηρετούν πλήρως το σενάριο μιας ταινίας όπου την παράσταση κλέβει η τοποθεσία.

Το Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο) του Ol Parker είναι ένα νοσταλγικό, λίγο κλισέ, αλλά αυθεντικό rom com.

Σκηνοθεσία: Ol Parker

Πρωταγωνιστούν: Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier, Lucas Bravo, Senayt Mebrahtu

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..