Κριτική Ταινίας : Unhinged

Το Unhinged (Έκρηξη Θυμού) του Derrick Borte είναι ένα έντονο, βίαιο και συμπαγές θρίλερ, παρά τα συνήθη κλισέ που ακολουθεί.

H Rachel έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά . Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Rachel και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα , που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι τ ου σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Με μια απλή ιστορία, όπου η πλοκή είναι δευτερεύουσα σε σχέση με τις απροσδόκητες στιγμές βαρβαρότητας, και με ένα σφιχτό σενάριο, παρά τα όποια ζητήματα με την αφήγηση και τον ρυθμό της ταινίας, το Unhinged (Έκρηξη Θυμού) είναι μια καλοφτιαγμένη ταινία με αδιάκοπη αγωνία, συναρπαστική και τρομακτική σε κάθε διάσταση της. Ενδιαφέρουσα οπτικά, με μια ψυχρή κινηματογραφία και εξαιρετικά γυρισμένες σκηνές δρόμου και δράσης, αγγίζει ελαφρά την κουλτούρα της Αμερικανικής βίας και δημιουργεί έναν εφιάλτη χωρίς νόημα.

Ο Russell Crowe είναι πολύ καλός στον ρόλο ενός καλογραμμένου ανταγωνιστή χωρίς κανένα όριο και η ταινία κάνει εξαιρετική δουλειά στην οικοδόμηση της έντασης, με τον χαρακτήρα να μοιάζει πραγματικά τρομακτικός.

Το Unhinged (Έκρηξη Θυμού) του Derrick Borte είναι μια καλοφτιαγμένη και διασκεδαστική, για τους φαν τους είδους, ταινία, ειλικρινής για τη βιαιότητα της, αλλά προβλέψιμη στην έκβασή της.

Σκηνοθεσία: Derrick Borte

Πρωταγωνιστούν: Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman, Jimmi Simpson και Austin P. McKenzie.

Στους Κινηματογράφους!

Πες μας την άποψη σου..