Κριτική Ταινίας : Venom: Let There Be Carnage

Το Venom: Let There Be Carnage του Andy Serkis είναι μια ρομαντική κομεντί για μια περίεργη σχέση, βασισμένη πλήρως στα οπτικά εφέ.

Ο ρεπόρτερ Eddie Brock πασχίζει να προσαρμοστεί με τον εξωγήινο συμβιωτή του Venom, που σε αντάλλαγμα τον προικίζει με τις υπερδυνάμεις ενός δολοφονικού βιτζιλάντε. Η καριέρα του Brock ανακάμπτει όταν εξασφαλίζει τη συνέντευξη του κατά συρροή δολοφόνου και θανατοποινίτη Cletus Kasady. Τα πράγματα γίνονται έκρυθμα, όταν στο σώμα του παρανοϊκού Cletus εισχωρεί ο ακόμα πιο παρανοϊκός συμβιωτής Carnage.

Το Let There Be Carnage είναι μια απόλυτα χαοτική ταινία, αστεία, αλλά στάσιμη. Έχει μερικές διασκεδαστικές ερμηνείες από τους Tom Hardy και Woody Harrelson και αρκετές αστείες στιγμές, οι οποίες αναδεικνύουν τη δυναμική αυτού του περίεργου ζευγαριού που είναι ο Eddie και ο Venom, και αυτά είναι όλα τα πραγματικά καλά κομμάτια της ταινίας. Κατά τα άλλα, είναι μια γιορτή του CGI, με άβολες μελοδραματικές σκηνές, όπου η ταινία φαίνεται ενσυνείδητα ανόητη αλλά, παρόλα αυτά, γεμίζει τον χρόνο της με άσκοπους διαλόγους που οδηγούν σε μια πλοκή με έλλειψη δράσης και χωρίς εκπλήξεις.

Το Venom: Let There Be Carnage του Andy Serkis είναι αόριστα διασκεδαστικό και αγκαλιάζει την αφέλεια του, αλλά δεν καταφέρνει να γίνει ποτέ κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Σκηνοθεσία: Andy Serkis

Πρωταγωνιστούν: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris, Eddie Brock

Στους Κινηματογράφους

Πες μας την άποψη σου..