Κριτική Ταινίας : Zack Snyder’s Justice League

Το Zack Snyder’s Justice League σε σκηνοθεσία του Zack Snyder είναι σίγουρα πιο συνεκτικό από το πρωτότυπο, συναισθηματικά αρτιότερο, αλλά δεν παύει να είναι ένα μαραθώνιο μπλοκμπάστερ.

Αποφασισμένος να διασφαλίσει πως η θυσία του Superman δεν ήταν μάταια, ο Bruce Wayne ενώνει τις δυνάμεις του με την Diana Prince με σχέδιο να δημιουργήσει μια ομάδα υπερηρώων που θα προστατεύσει τον κόσμο από μια απειλή καταστροφικών διαστάσεων.

Όταν κυκλοφόρησε τον πρώτο Justice League το 2017, είχε και τότε θεωρητικά την υπογραφή του Snyder, με τη συμμετοχή του Joss Whedon. Αν και δεν είχε λάβει τις καλύτερες κριτικές, ήταν μια διασκεδαστική ταινία βασισμένη σε κλασικές τροπές, στην ιστορία του Μεσσία που χρειάζεται να επανέλθει για να σώσει τον κόσμο.

(Κριτική για το Justice League του 2017, εδώ)

Η νέα κυκλοφορία είναι εμφανώς πιο συνεκτική και αφηγηματική από την αρχική, χωρίς να σημαίνει ότι εκλείπουν τελείως τα ασαφή κίνητρα και τα κενά λογικής. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια μεγάλη και γεμάτη, οπτικά εντυπωσιακή ταινία, που επιτρέπει περισσότερο βάθος και ανάπτυξη των χαρακτήρων. Κατά συνέπεια, αυτή την φορά οι ήρωες έχουν περισσότερη ιστορία και το συναίσθημα είναι πιο εγγενές.

Το Zack Snyder’s Justice League σε σκηνοθεσία του Zack Snyder είναι μια οικεία, συγκεχυμένη, αλλά συγκινητική, για πολλούς λόγους, ταινία.

Σκηνοθεσία: Zack Snyder

Πρωταγωνιστούν: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot,Ray Fisher, Jason Momoa, Ezra Miller, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Iron,s Diane Lane, Connie Nielsen και J. K. Simmons

Στην πλατφόρμα του HBO MAX

Πες μας την άποψη σου..