Οι πειρατές της Καραϊβικής: Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια, το trailer!

Το νέο trailer για το Οι πειρατές της Καραϊβικής: Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) είναι εδώ. Με τον Johnny Depp στον δημοφιλή του ρόλο, την επιστροφή του Orlando Bloom, αλλά και τον Javier Bardem στον ρόλο του κακού, η ταινία μοιάζει πιο εντυπωσιακή και διασκεδαστική από ποτέ! Η επίσημη σύνοψη αναφέρει.

Ωθούμενος σε μια νέα περιπέτεια, ο άτυχος Captain Jack Sparrow βρίσκει τους ανέμους της κακής τύχης να φυσούν ακόμα πιο έντονα, όταν θανατηφόροι πειρατές φαντάσματα με επικεφαλής τον παλιό εχθρό του, τον τρομακτικό Captain Salazar (Bardem), ξεφεύγουν από το Τρίγωνο του διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα … συμπεριλαμβανομένου και αυτού. Η μόνη ελπίδα επιβίωσης του Captain Jack έγκειται στην αναζήτηση της θρυλικής τρίαινας του Ποσειδώνα, ενός ισχυρού τεχνουργήματος που απονέμει στον κάτοχο της πλήρη των θαλασσών.

 

Σκηνοθεσία: Joachim Rønning & Espen Sandberg

Πρωταγωνιστούν: Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Kaya Scodelario, David Wenham, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Keith Richards και Paul McCartney

Τον Μάιο στους κινηματογράφους

 

 

Πες μας την άποψη σου..