Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες στο Netflix για τον μήνα Νοέμβριο

Από την ώρα που το Netflix έχει εντάξει την λειτουργία “Top 10”, έχουμε μια αξιολόγηση για το τι παρακολουθούν πραγματικά οι χρήστες του. Κάθε μέρα, το “Top 10” εμφανίζει τις πιο δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως επιλέγονται από τους συνδρομητές.

Αν όμως αναζητάτε όχι μόνο μια γρήγορη λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες ταινίες στο Netflix, αλλά και λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι και ποιος πρωταγωνιστεί σε κάθε ταινία, σας καλύπτουμε. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει την τρέχουσα λίστα με τις πιο δημοφιλείς ταινίες στο Netflix στην Ελλάδα, μαζί με περισσότερες πληροφορίες για κάθε ταινία.

1. Bronx

Σκηνοθέτης: Olivier Marchal

Πρωταγωνιστούν: Lannick Gautry, Stanislas Merhar, Kaaris, Jean Reno, David Belle, Gérard Lanvin, Barbara Opsomer

Έτος κυκλοφορίας: 2020

Είδος: Αστυνομικές ταινίες, Γαλλική

Τι είναι: Ανάμεσα στην αστυνομική διαφθορά και τον πόλεμο των συμμοριών της Μασσαλίας, ένας αστυνομικός πρέπει να προστατεύσει την ομάδα του παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του.

Τι είπαν οι κριτικοί: Δεν είναι κακή ταινία. Έχει μερικές σταθερές σκηνές δράσης, αλλά δεν αρκούν για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον.

2. Holidate (Ραντεβού στις Γιορτές)

Σκηνοθέτης: John Whitesell

Πρωταγωνιστούν: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth, Frances Fisher, Jessica Capshaw, Manish Dayal, Jake Manley

Έτος κυκλοφορίας: 2020

Είδος:

Τι είναι: Έχοντας κουραστεί να περνάνε μόνοι τους τις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά στην πορεία προκύπτουν συναισθήματα.

Τι είπαν οι κριτικοί: Η ταινία προσπαθεί πολύ σκληρά για να είναι παρωδία ρομαντικών κωμωδιών. Ίσως αυτή ήταν η γενική ιδέα αρχικά, αλλά ο σκηνοθέτης έχασε φαινομενικά την επαφή του καθώς προχωρούσε η ταινία.

3. The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης)

Σκηνοθέτης: Tim Hill

Πρωταγωνιστούν: Tom Kenny, Keanu Reeves, Carolyn Lawrence, Awkwafina, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass, Clancy Brown

Έτος κυκλοφορίας: 2020

Είδος:

Τι είναι: Όταν ο κολλητός του, ο Γκάρι, εξαφανίζεται, ο Μπομπ Σφουγγαράκης κι ο Πάτρικ ξεκινούν μια θεότρελη αποστολή πέρα από τον Βυθό του Μπικίνι για να σώσουν τον ροζ φίλο τους.

Τι είπαν οι κριτικοί: Μια γοητευτική ταινία που ανταμείβει όλους όσους μεγάλωσαν, γελούσαν, χαμογέλασαν και έζησαν παράλληλα με αυτό το πολύ ξεχωριστό σύμπαν.

4. The SpongeBob SquarePants Movie (Μπομπ ο Σφουγγαράκης)

Σκηνοθέτης: Stephen Hillenburg

Πρωταγωνιστούν: Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Carolyn Lawrence, Jeffrey Tambor, Scarlett Johansson

Έτος κυκλοφορίας: 2004

Είδος:

Τι είναι: Όταν ο κύριος Καβούρης κατηγορείται ότι έκλεψε την κορόνα του Βασιλιά Ποσειδώνα, ο Μπομπ κι ο Πάτρικ ρίχνονται σε μια άγρια περιπέτεια για ν’ αποδείξουν την αθωότητά του.

Τι είπαν οι κριτικοί: Σίγουρα διασκεδαστικό, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς τους.

5. Operation Christmas Drop (Χριστούγεννα εξ Ουρανού)

Σκηνοθέτης: Martin Wood

Πρωταγωνιστούν: Kat Graham, Alexander Ludwig, Virginia Madsen, Aaron Douglas, Trezzo Mahoro, Xavier de Guzman, Jeff Joseph

Έτος κυκλοφορίας: 2020

Είδος:

Τι είναι: Μια υποδειγματική βοηθός πολιτικού ερωτεύεται έναν καλόκαρδο στρατιωτικό πιλότο, ενώ προσπαθεί να καταστρέψει την τροπική του βάση και τη χριστουγεννιάτική της παράδοση.

Τι είπαν οι κριτικοί: Το Operation Christmas Drop είναι μια ήπια, αργή και προβλέψιμη ρομαντική κωμωδία.

6. Christmas Made to Order

Σκηνοθέτης: Sam Irvin

Πρωταγωνιστούν: Alexa PenaVega, Jonathan Bennett, Scott Christopher, Chelsea Gilson, Jacob Young, Andrew Roach, John Forker

Έτος κυκλοφορίας: 2018

Είδος:

Τι είναι: Όταν ο αρχιτέκτονας Steven φιλοξενεί την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα, στρατολογεί την συντονιστρία διακοπών Gretchen για να φέρει τη χαρά των διακοπών στο σπίτι του. Το πνευματικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα της Gretchen φέρνει κοντά την οικογένεια του Steven. Αφού παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία στην Gretchen, αυτή και ο Steven πρέπει να αποφασίσουν τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή

Τι είπαν οι κριτικοί: –

7. Midnight at the Magnolia (Μεσάνυχτα στο Μαγκνόλια)

Σκηνοθέτης: Max McGuire

Πρωταγωνιστούν: Natalie Hall, Evan Williams, Michael Gordin Shore, Steven Cumyn, Alison Brooks

Έτος κυκλοφορίας: 2020

Είδος:

Τι είναι: Οι παλιόφιλοι και παραγωγοί τοπικού ραδιοφώνου Μάγκι και Τζακ παριστάνουν το ζευγάρι στις οικογένειες και το ακροατήριό τους, ελπίζοντας να κάνουν την εκπομπή επιτυχία.

Τι είπαν οι κριτικοί: –

8. Secrets of the Saqqara Tomb (Τα Μυστικά του Τάφου της Σακκάρα)

Σκηνοθέτης: James Tovell

Πρωταγωνιστούν:-

Έτος κυκλοφορίας: 2020

Είδος:

Τι είναι: Μετά την ανασκαφή ενός τάφου που βρισκόταν άθικτος επί 4.400 χρόνια, Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν την ιστορία του ασύλληπτου ευρήματος.

Τι είπαν οι κριτικοί: Συναρπαστικά πράγματα, που συνδυάζονται ομαλά και φέρουν πραγματικό ανθρώπινο ενδιαφέρον.

9. Underworld: Rise of the Lycans (Underworld: Η Εξέγερση των Λύκων)

Σκηνοθέτης: Patrick Tatopoulos

Πρωταγωνιστούν: Bill Nighy, Michael Sheen, Kate Beckinsale, Rhona Mitra, Shane Brolly, Steven Mackintosh, Kevin Grevioux

Έτος κυκλοφορίας: 2009

Είδος:

Τι είναι: Ακολουθώντας την προϊστορία του αιώνιου πολέμου μεταξύ της άρχουσας τάξης των βρικολάκων και των υποδουλωμένων Λύκαν, αυτό το πρίκουελ αφηγείται τις πρώτες συγκρούσεις.

Τι είπαν οι κριτικοί: Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του ικανού καστ, το Underworld: Rise of the Lycans είναι ένα περιττό prequel.

10. Christmas Under Wraps

Σκηνοθέτης: Peter Sullivan

Πρωταγωνιστούν: Candace Cameron Bure, David O’Donnell, Brian Doyle-Murray, Robert Pine, Joyce Cohen, Kendra Mylnechuk, Jacque Gray

Έτος κυκλοφορίας: 2014

Είδος:

Τι είναι: Αφού τα σχέδια δεν πάνε καλά, μια σχολαστική γιατρός βρίσκει δουλειά σε μια μικρή πόλη της Αλάσκας με ένα μυστικό διακοπών και έναν ντόπιο που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή της.

Τι είπαν οι κριτικοί: –

Πες μας την άποψη σου..