Ο Oscar Isaac θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Metal Gear Solid» από την Sony

Ο Oscar Isaac πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως Solid Snake στην πολυαναμενόμενη ταινία Metal Gear Solid, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Jordan Vogt-Roberts για τη Sony.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Isaac θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, η οποία βασίζεται στο βιντεοπαιχνίδι του Hideo Kojima που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PlayStation της Sony τον Σεπτέμβριο του 1998. Το παιχνίδι ακολουθεί τον Snake, έναν στρατιώτη που διεισδύει σε μία εγκατάσταση πυρηνικών όπλων για να εξουδετερώσει μια τρομοκρατική απειλή από την Foxhound, μια ομάδα ειδικών δυνάμεων.

Ο Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island) θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Derek Connolly (Jurassic World) και ο Avi Arad θα παράγει την ταινία για τη Sony, την οποία ο Peter Kang θα επιβλέπει εκ μέρους του στούντιο.

Η ταινία βασίζεται στο βιντεοπαιχνίδι Metal Gear Solid που δημιουργήθηκε από τον Hideo Kojima και κυκλοφόρησε από την Konami, και η αφήγησή του έχει μια κινηματογραφική αίσθηση που πάντα έδειχνε ότι η προσαρμογή σε ταινία ήταν αναπόφευκτη.

Πες μας την άποψη σου..