Ο Ryan Gosling και ο Chris Evans πρωταγωνιστούν στην ακριβότερη παραγωγή του Netflix!

Ο Ryan Gosling και ο Chris Evans πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στο The Gray Man, με τους Joe & Anthony Russo να σκηνοθετούν το πρώτο blockbuster τους από τότε που έκαναν το παγκόσμιο ρεκόρ στο box office με το Avengers: Endgame πριν από δύο χρόνια.

Ο Joe Russo προσάρμοσε το μυθιστόρημα του Mark Greaney την βοήθεια των σεναριογράφων των Avengers Christopher Markus και Stephen McFeely. Το Netflix έχει δεσμευτεί για προϋπολογισμό ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων και ελπίζει να ξεκινήσει ένα νέο franchise με κλίμακα επιπέδου James Bond σύμφωνα με το Deadline.

Το θρίλερ δράσης ακολουθεί ένα πρώην στέλεχος, νυν ελεύθερο επαγγελματία δολοφόνο της CIA που ονομάζεται Court Gentry, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως Gray Man. Ο Gosling θα παίξει τον Gentry, ο οποίος κυνηγείται σε όλο τον κόσμο από τον πρώην συνάδελφό του, πράκτορα της της CIA, Lloyd Hansen (Evans).

Joe (L) και Anthony (R) Russo

«Η ταινία είναι ένα πραγματικό μπρα-ντε-φέρ ανάμεσα σε αυτούς τους δύο μεγάλους ηθοποιούς, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικές εκδόσεις της CIA, τι μπορεί να είναι και τι μπορεί να κάνει», δήλωσε ο Anthony Russo στο Deadline. «Για όσους ήταν θαυμαστές του Captain America: Winter Soldier, αυτή η ταινία είναι σε αυτή την κατεύθυνση σε περισσότερο πραγματικό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πραγματικά αυτή η ταινία για εμάς.»

Αν και το Deadline ισχυρίζεται ότι το The Gray Man θα είναι η πιο ακριβή ταινία που έχει κάνει παραγωγή το Netflix ποτέ, θεωρητικά είναι η πιο ακριβή ταινία που έχει εγκρίνει, καθώς πολλές πηγές έχουν ισχυριστεί ότι το πραγματικό κόστος του The Irishman ήταν πιο κοντά στα 250 εκατομμύρια $ , ακόμη και αν το Netflix συμφώνησε αρχικά με προϋπολογισμό περίπου 180 εκατομμυρίων $. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το The Gray Man είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια.