Ο Ryan Gosling και ο Chris Evans πρωταγωνιστούν στην ακριβότερη παραγωγή του Netflix!

Ο Ryan Gosling και ο Chris Evans πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στο The Gray Man, με τους Joe & Anthony Russo να σκηνοθετούν το πρώτο blockbuster τους από τότε που έκαναν το παγκόσμιο ρεκόρ στο box office με το Avengers: Endgame, πριν από δύο χρόνια.

Ο Joe Russo προσάρμοσε το μυθιστόρημα του Mark Greaney τη βοήθεια των σεναριογράφων των Avengers, Christopher Markus και Stephen McFeely. Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix έχει δεσμευτεί για προϋπολογισμό ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων και ελπίζει να ξεκινήσει ένα νέο franchise επιπέδου James Bond.

Το θρίλερ δράσης ακολουθεί ένα πρώην στέλεχος, νυν ελεύθερο επαγγελματία και δολοφόνο της CIA με το όνομα Court Gentry, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως Gray Man. Ο Gosling θα υποδυθεί τον Gentry, ο οποίος καταδιώκεται σε όλο τον κόσμο από τον πρώην συνάδελφό του, πράκτορα της της CIA, Lloyd Hansen (Evans).

Joe (L) και Anthony (R) Russo

«Η ταινία είναι ένα πραγματικό μπρα-ντε-φέρ ανάμεσα σε αυτούς τους δύο μεγάλους ηθοποιούς, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικές εκδόσεις της CIA, τι μπορεί να είναι και τι μπορεί να κάνει», δήλωσε ο Anthony Russo στο Deadline. «Για όσους ήταν θαυμαστές του Captain America: Winter Soldier, αυτή η ταινία κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, σε περισσότερο πραγματικό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει για εμάς αυτή η ταινία».

Αν και το Deadline ισχυρίζεται ότι το The Gray Man θα είναι η πιο ακριβή παραγωγή ταινίας που έχει κάνει ποτέ το Netflix, θεωρητικά είναι η πιο ακριβή που έχει εγκρίνει, καθώς πολλές πηγές έχουν ισχυριστεί ότι το πραγματικό κόστος του The Irishman ήταν κοντά στα $250 εκατομμύρια, ακόμη και αν αρχικά το Netflix συμφώνησε με προϋπολογισμό περίπου $180 εκατομμυρίων. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το The Gray Man αποτελεί μια φιλόδοξη προσπάθεια.

Πες μας την άποψη σου..