Τα No Time to Die, Morbius και A Quiet Place Part II αλλάζουν και πάλι ημερομηνία προβολής.

Τα No Time to Die, Morbius και A Quiet Place Part II αλλάζουν ημερομηνία κυκλοφορίας. Πάλι. Όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο και Μάρτιο του 2021, αφού είχαν αρχικά αλλάξει ημερομηνία από το 2020.

Το No Time to Die συγκεκριμένα, θα καθυστερήσει για τρίτη φορά. Η καθυστέρηση αυτή – η ταινία θα μετακινηθεί από την ημερομηνία κυκλοφορίας της στις 2 Απριλίου στις 8 Οκτωβρίου – είναι το τελευταίο σημάδι ότι τα στούντιο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η πανδημία δεν θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα. Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

Λίγο μετά την ανακοίνωση για το No Time to Die, η Sony ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας για αρκετές ταινίες της, συμπεριλαμβανομένων των Ghostbusters: Afterlife, Σταχτοπούτα, Uncharted – με πρωταγωνιστή τον Tom Holland – και Morbius – με πρωταγωνιστή τον Jared Leto. Το Ghostbusters μεταφέρθηκε στις 11 Νοεμβρίου, η Σταχτοπούτα στις 16 Ιουλίου και το Uncharted στις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Η ταινία Morbius, που βασίζεται στα Marvel Comics. Αρχικά προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2021. Τώρα, αναβλήθηκε και πάλι και μεταφέρθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022.

Το ίδιο συνέβη και με την Paramount και το A Quiet Place Part II, το οποίο μεταφέρθηκε και αυτό για τρίτη φορά, από τις 23 Απριλίου στις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

 

(πηγή)

 

Πες μας την άποψη σου..