Το πρώτο τρέιλερ του «The Flash» αποκαλύπτει την επιστροφή του Michael Keaton ως Batman!

Το τρέιλερ για την ταινία «The Flash» κυκλοφόρησε. Με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller ως τον ομώνυμο ήρωα, η ταινία είναι μια από τις τελευταίες που αναπτύχθηκαν πριν οι Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν αναλάβουν ως συνεπικεφαλής των DC Studios και ξεκινήσουν μια αναδιάρθρωση του DC Extended Universe.

Το νέο τρέιλερ, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl, αναδεικνύει την κύρια πλοκή της επερχόμενης περιπέτειας του Miller ως The Flash. Χρησιμοποιώντας τις ικανότητές του, ο Μπάρι Άλεν ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να σώσει τη μητέρα του που δολοφονήθηκε όταν ήταν παιδί. Ωστόσο, το ταξίδι στο χρόνο αποδεικνύεται επικίνδυνο και ο Μπάρι κατά λάθος αλλάζει το χρονοδιάγραμμα, οδηγώντας τον σε εναλλακτικές διαστάσεις όπου δεν μπορεί να διακρίνει φίλους και εχθρούς.

Η ιστορία βασίζεται στη δημοφιλή ιστορία κόμικ Flashpoint, η οποία αναμόρφωσε πλήρως το σύμπαν της DC. Το Flash αναμένεται να κάνει το ίδιο, επιτρέποντας στα DC Studios να ξεκινήσουν με μόνο τους χαρακτήρες που ταιριάζουν στην ιστορία του «Gods and Monsters». Ο Michael Keaton και ο Ben Affleck υποδύονται διαφορετικές εκδοχές του Μπάτμαν στην ταινία. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ο Miller θα συνεχίσει να παίζει το The Flash στο μέλλον, καθώς τα νομικά του προβλήματα έχουν προκαλέσει σημαντικές προκλήσεις για την Warner Bros.

Το  καστ του Flash, συμπεριλαμβάνει τους Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen και Ron Livingston ως Henry Allen. Η Sasha Calle εμφανίζεται επίσης ως Supergirl, με τους αστέρες των social media, Rudy Mancuso και Saoirse-Monica Jackson, να συμμετέχουν σε ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Σε σκηνοθεσία Andy Muschietti και σενάριο της Christina Hodson, η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.

Πες μας την άποψη σου..