5+1 Χριστουγεννιάτικες Ταινίες!

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ!! Με αφορμή την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, σας παρουσιάζουμε 5+1 αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλα τα γούστα. Από κωμωδίες των 90’s μέχρι ταινίες που θα σας συγκινήσουν το θέμα είναι ένα : Η Χριστουγεννίατικη διακόσμηση στο βάθος.

 

Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης (1993)

Ο Jack Skellington, o βασιλιάς της Halloween Town ,έχει βαρεθεί να κάνει κάθε χρόνο τα ίδια. Μια μέρα ενώ βρίσκεται στην πόλη των Χριστουγέννων αποφασίζει να κατακτήσει τα Χριστούγεννα. Απαγάγει τον Άι Βασίλη και με τη βοήθεια των υπηκόων του κατασκευάζει τα παιχνίδια των παιδιών.Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζε.

 

Το θαύμα της 34ης Οδού (1947)

Ένας ηλικιωμένος αναλαμβάνει να υποδυθεί τον Άι-Βασίλη στα πολυκαταστήματα Macy΄s και πείθει ένα μικρό κορίτσι, που δεν πιστεύει στο μύθο των Χριστουγέννων, ότι θαύματα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Στην πορεία αποκαλύπτει ότι ονομάζεται Κρις Κρινγκλ και δεν είναι άλλος από το Μυθικό Άγιο των παιδιών. Οι ισχυρισμοί του δεν πείθουν τους γύρω του και ο ίδιος οδηγείται προσωρινά στο ψυχιατρείο όπου ένας δικηγόρος καλείτε να τον υπερασπιστεί.

 

Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων (2000)

 

Ο Grinch είναι ένα άκαρδο, μεταλλαγμένο πράσινο τριχωτό πλάσμα, που ζει σε μια ορεινή σπηλιά, παρέα με τον σκύλο του, ενώ τρέφεται αποκλειστικά με χορτόζουμο, παρθένο καστορέλαιο και ξινόγαλο! Κάποια στιγμή, ενοχλημένος από τις ξέφρενες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην γειτονική Whoville, αποφασίζει να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ένα μικρό κορίτσι θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη

 

Ο Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα (2003)

Ένας κομπιναδόρος και βρομόστομος Άι-Βασίλης ξαφρίζει τα χρηματοκιβώτια των μαγαζιών μαζί με το συνεργάτη του, ένα νάνο που ντύνεται ξωτικό. Στο Phoenix όμως οι υπεύθυνοι τους υποπτεύονται, ενώ ένα οχτάχρονο παραμελημένο αγόρι αναμένεται να του αλλάξει μυαλά.

 

Το ξωτικό των Χριστουγέννων (2003)

Αν μη τι άλλο το 2003 ήταν μια καλή χρόνια για τις Χριστουγεννίατικες ταινίες. Ο Μπάντι όταν ήταν μωρό βρέθηκε στο σάκο του Άι-Βασίλη και κατέληξε να ζει την ζωή των ξωτικών. Ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη για να βρει τον βιολογικό του πατέρα. Εκεί, θα κάνει τα πάντα για να μεταδώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων στους κυνικούς ανθρώπους της πόλης.

 

Jack Frost ο Χιονάνθρωπος (1998)

Αν δεν κλάψετε με αυτή την ταινία, δεν ξέρω τι μπορεί να σας συγκινήσει. O Jack Frost είναι τραγουδιστής στο επάγγελμα. Λόγω των υποχρεώσεων και της περιοδείας του με την μπάντα του παραμελεί την οικογένεια του, ειδικά τον γιο του Charlie. Η τελευταία υπόσχεση του Jack στο γιο του ήταν πως θα περάσουν τα Χριστούγεννα όλοι μαζί αλλά δεν καταφέρνει να την τηρήσει, καθώς επιστρέφοντας σπίτι ο Τζακ σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό. Ένα χρόνο μετά θα συμβεί κάτι μαγικό. Ο Jack Frost επιστρέφει στη ζωή σαν χιονάνθρωπος. Ο Jack με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ζήσει όσα δεν πρόλαβε με το γιο του,,,,

 

Καλά Χριστούγεννα!!!

 

 

 

 

Πες μας την άποψη σου..