Η Disney ανακοινώνει την νέα της υπηρεσία! Disney+, Loki, Star Wars και Pixar

Η Disney είναι πιο επιτυχημένη κινηματογραφική εταιρία στον κόσμο και, πλέον, έχει αγοράσει τα πάντα. Όμως δεν της αρκεί. Το νέο streaming service της έχει απο χθες επίσημο όνομα: Disney +. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, αποκάλυψε χθες το όνομα, το λογότυπο και λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της πλατφόρμας, η οποία θα είναι έτοιμη στο τέλος του 2019, οπότε και τελειώνει η σύμβαση της εταιρίας με το Netflix και θα πάρει πίσω κάθε δικό της τίτλο για να τον προσθέσει στην καινούρια πλατφόρμα. Όπως αποκάλυψε, η υπηρεσία θα ενσωματώνει τα βασικά εμπορικά σήματα της Disney με το περιεχόμενο να είναι χωρισμένο σε πέντε βασικούς ατομικευμένους κόμβους: Disney, Marvel, Star Wars, Pixar και National Geographic.

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας επιβεβαίωσε κάποια από τα φημολογούμενα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα, όπως μια μίνι σειρά με κεντρικό ήρωα τον Loki, σειρά η οποία θα είναι σε πλήρη συμφωνία με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και υπό την εποπτεία του ιδίου του Kevin Feige και των Marvel Studios, με κινηματογραφικό μπάτζετ και τον Tom Hiddleston να επιστρέφει στον ρόλο. Επίσης, αναφέρθηκε και σε ένα prequel του Rogue One με επίκεντρο τον Cassian Andor, με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Diego Luna.

Εκτός από το περιεχόμενο σχετικά με το Star Wars και τη Marvel, υπάρχει σχεδιασμός για τη σειρά High Fidelity (με πρωταγωνίστρια τη Zoe Kravitz), το Mighty Ducks, καθώς και μια σειρά νέων κινουμένων σχεδίων Μπαμπούλας Α.Ε.. Σαν ταινίες θα παρουσιαστούν η χριστουγεννιάτικη κωμωδία Noelle (με πρωταγωνίστρια την Anna Kendrick), ο Δον Κιχώτης σε σενάριο του Billy Ray, μια προσαρμογή του Η λαίδη και ο αλήτης κ.α. Επιπλέον, η ταινία Captain Marvel θα είναι η πρώτη ταινία που θα ανέβει μετά την κινηματογραφική της προβολή μόνο στην εν λόγω υπηρεσία. Αν και περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τον Απρίλιο, όλα δείχνουν πως η Disney δεν φοβάται να επενδύσει για να μην απειλήσει κανένας την πρωτοκαθεδρία της σε κανένα μέσο. O χρόνος όμως θα δείξει τον νικητή.

Το επίσημο site της υπηρεσίας: https://preview.disneyplus.com/gr/

Πες μας την άποψη σου..